Haberler

    Apple Yeni İsimleri Kadrosuna Kattı

    Cupertino merkezli şirket yeni çalışan alımlarına devam ediyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Reuters'tan gelen yeni bir rapora göre Apple, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'dan üst düzey bir mühendisi işe aldı. Tesla Otopilot Firmware Yöneticisi Jamie Carlson, Apple'da özel projelerde bulunuyor. Carlson'ın LinkedIn profilinde de bu değişiklik gözüküyor.


    Carlson'ın profilinde önceki pozisyonuna ilişkin ayrıntılara girmeyeceğim, ama otomotiv endüstrisinin en iyi şirketlerinden birinde firmware üstüne çalışmış olması, Apple'ın elektrikli araç projesi Titan hakkındaki söylentileri iyice körüklüyor.


    Carlson ek olarak, sessiz sedasız biçimde farklı kişiler de Apple çalışanı oldu. VW mühendislerinden Megan McClain, araştırmacı ve geliştirici Vinay Palakkode, son olarak Nvidia sürücü sistemleri üzerinde çalışmış olan Xianqiao Tong artık Apple'ın özel projelerinde yer alıyor.


    Apple'ın Sunnyvale'deki gizli yerinde elektrikli arabasını geliştirdiği ve 200'den fazla çalışanın bu projeye odaklandığı belirtildi. Şimdilik raporda belirtilenler bu kadarla sınırlı. Son dönemlerde BMW ile görüşme trafiği biraz daha artan Apple'ın kendi otomobilini 2020'de çıkarması bekleniyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Nicola Tesla Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title