Haberler

    Apple Watch ile Duş Alınmaması Daha İyi Olur

    Apple'ın akıllı saatiyle ilgili geri bildirimler gelmeye devam ediyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple Watch piyasaya sürülür sürülmez bazı testlere sokuldu. Yapılan testler ise Apple Watch'un beklenenden daha fazla şekilde suya dayanıklı olduğunu ortaya koydu. Fakat bu konuda farklı sonuçla karşılaşanlar var ki, iDownloadBlog editörlerinden Jeff Benjamin bu kişilerden biri.


    Jeff Benjamin sitede Apple Watch'la duş alma konusunda fikrinin değiştiğini belirtti. Benjamin'in yazdıklarına göre su, hoparlör ve mikrofon deliklerinden içeri girerek Apple Watch'un sesle komut yeteneğini bloke etmiş. Böylede Siri'nin tamamen tepkisiz kalmasını sağlamış. Jeff Benjamin Apple Watch'u kurutmak için dışarıdan müdahele ettiğini ve birkaç saat boyunca cihazın kurumasını beklediğini yazısında vurguluyor. Ancak sonuçtan tam olarak emin değil.





    Apple Watch IPX7 sertifikasına sahip. Apple saatinin her seferinde suya dirençli olduğunu, ancak su geçirmez olmadığı açıklamasını yaptı. Kısaca Apple Watch el yıkamaya, yağmur damlalarına ve tere karşı direnç gösteriyor. Sonuç olarak Apple Watch ile yüzmek veya saati yoğun su altına maruz bırakmak risk teşkil ediyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title