Haberler

Apple Destek Uygulaması Hollanda'da Göründü

Apple destek uygulaması gün yüzüne çıktı.

Apple destek uygulaması gün yüzüne çıktı. İlk olarak yüzünü Hollanda App Store mağazasında gösterdi.

Apple destek uygulamasının hazırlandığı ile ilgili raporlar yaklaşık bir yıldır yayımlanıyor. Ancak Apple'ın bu destek uygulamasının lansmanına çok yakın olduğunu gösteren işaret Dutch Apple Store mağazasından geldi. Hollanda Apple Store Mağazasında artık Apple Destek Uygulaması Ücretsiz indirilip kullanılıyor.

Uygulama neden sadece Hollanda'da yayımlandı henüz bilinmiyor zira uygulamasının şu anda ne ABD, ne İngiltere, ne Hong Kong ne de Türkiyede ki iOS kullanıcıları için geçerli olmadığı doğrulandı.

Apple Destek Uygulamasında neler var?

Uygulama küçük sorunlarla ilgili yardımlarla birlikte ürün bilgileri ve bazı ipuçları ile ilgili bilgiler içeriyor. Elbette Apple Store'da daha ciddi sorunlarınızın çözümü için size randevu alma imkanı sunuyor. Buna ilave olarak Apple'ın bir destek teknisyeni ile bir görüşme ayarlayıp, bu isteğinizi posta ile gönderebilir yada görüşme randevusu planlayabilirsiniz.

Daha önce yapmış olduğunuz destek görüşmelerinin bir geçmişini de takip etmeniz mümkün görünüyor.

Uygulamanın bir güzel yanı da hesabınıza bağlı tüm cihazların listesini buradan görebilirsiniz. Eğer sahip olduğunuz cihazların seri numarasından IMEI numarasına kadar tüm bilgilerini bu yeni iOS yazılımı ile kolayca erişebilirsiniz.

Ayrıca sahip olduğunuz ürüne ilişkin özgün makaleleri,bunlara verilen cevapları da rahatlıkla ulaşıp okuyabileceksiniz. Probleminize uygun bir cevap bulup sorunu gidermek için zaman kazanabilirsiniz.

Apple Destek Uygulaması:

Yardıma mı ihtiyacınız var? Apple Destek uygulaması, Apple'ın sunduğu en iyi seçenekler için kişiselleştirilmiş rehberinizdir. Ürünlerinize ve sorularınıza uyarlanmış makalelerle cevaplar bulabilirsiniz.Bir uzmanı hemen arayın, sohbet edin veya e-postayla gönderin veya uygun olduğunda bir geri arama planlayın. Bir Apple Store veya yakındaki Apple Yetkili Hizmet Sağlayıcısında onarım yaptırın.

App Store (Netherlands) Engadget

TechCrunch

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Apple Store Hollanda Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title