Haberler

    Apple, 2016'ya Kadar Erteleme Kararı Aldı

    Cupertino merkezli şirketin planlarında değişen nedir?

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple'ın yılan hikayesine dönen bir girişimi var. Bilmeyenler için hikayeyim baştan kısaca aktarayım. Uzun zamandır şirketin internet TV servisi üstünde çalıştığı söyleniyor. Raporlananlara göre geleneksel kablolu TV yayınından daha ucuz bir servis. Ama görünüşte projede sürekli aksilik var.


    Bloomberg'in taze raporuna göre Apple, 9 Eylül'de tanıtmayı planladığı TV servisini 2016'ya ertelemeye ve etkinlikten çıkarmaya karar verdi. Kaynaklar bu gelişmenin 21st Century Fox ve diğer şirketlerle olan içerik görüşmelerinin yavaş ilerlemesinden ve tam olarak sonuç alınamamasından kaynaklandığını belirtti.


    Bu duruma ek olarak raporda Apple'ın servis için iyi bir ağ kapasitesine sahip olmadığı vurgulanıyor. Diğer bie deyişle hem anlaşmaların tam olmaması hem de alt yapının hazır olmaması projeyi ileri bir tarihe attı. Bunlar Apple için olumsuz gelişmeler, ancak iyi bir haber daha var. 9 Eylül'de yeni Apple TV'nin duyurulması mümkün. Yenilenen 2015 model Apple TV'de oyun ve uygulama desteği dışında, Siri ve touchpad ile uzaktan kumanda gibi özelliklerin olması bekleniyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Eylül Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title