Haberler

App Store Dudak Uçuklatıyor!

App Store'daki uygulamaların tamamını satın almak isterseniz kaç dolar ödeyeceğinizi hiç merak ettiniz mi? İşte App Store'daki tüm uygulamaların toplam fiyatı!

App Store'daki uygulamaların tamamını satın almak isterseniz kaç dolar ödeyeceğinizi hiç merak ettiniz mi? İşte App Store'daki tüm uygulamaların toplam fiyatı!

Zengin uygulama içeriği ile ön plana çıkan App Store, geçtiğimiz aylarda50 milyar uygulama indirme barajını geçtiğini tüm iOS kullanıcıları ile paylaşmıştı. Peki, bu 50 milyar uygulamanın hepsini satın almak isteseniz kaç dolar ödeyeceğinizi hiç düşündünüz mü?

Açıklanan raporlara göre App Store'daki ücretli uygulamaların toplamfiyatı 1.13 milyon dolar olarak belirlendi. Sağlıktan oyuna, sosyal ağ uygulamalarından müzik uygulamalarına kadar tüm kategoriler ele alınarak hazırlanan raporda; sağlık uygulamaları 11.39 dolar fiyatortalaması ile listenin başını çekiyor.

Sağlık uygulamalarından sonra listenin ortalama fiyatlar bölümününikinci sırasında ise; 11.28 dolar ile kurumsal uygulamalar bulunuyor.

Toplam tutarda ise listenin birinci sırasında 173 bin dolar ile eğitimuygulamaları, ikinci sırasında ise 107 bin dolar ile oyunlar yer alıyor. Araştırma sonucu ayrıca, App Store'da 135.391 gibi yüksek bir rakam ileoyunların daha fazla olduğu açıkça ortaya konuluyor.

Eğer bu uygulamaların hepsini satın almak isterseniz 1.13 milyon dolaryani yaklaşık 2,26 milyon TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek. Bu araştırmaya uygulama içi satın alma seçeneklerinin dahil olmadığı belirtmekte fayda var.

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title