Haberler

Apikam, İzmir Ulaşım Sergisi İçin İzmirlilerden Katkı Bekliyor

Güncelleme:

İzmir tarihinin ve kültürünün çeşitli dönemlerini kentliyle buluşturan Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi (APİKAM), "Kent ve Ulaşım" adıyla yeni bir sergi hazırlığına başladı.


Bu yılın ikinci yarısında açılacak sergi için İzmirliler'den de katılım bekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Sergide geçmişten günümüze İzmir ulaşım tarihini İzmirliler ile buluşturmak istiyoruz. Yaşadığımız güzel kenti daha iyi anlatabilmek için vatandaşlarımızın da katkısı bizleri mutlu edecektir. İzmirliler'i ellerinde bulunan ve kent ulaşımı ile ilgili sergilenebilecek eski ehliyet, afiş, fotoğraf, ulaşım ve güzergah haritaları, her türlü bilet, ulaşım kartları, vapur jetonları ya da üniforma gibi malzemelerle sergimize katılarak bizlere destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu. Yetkililer, objeler için müzeye son teslim tarihinin 1 Temmuz 2014 olacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Piriştina Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title