Haberler

Aöf'ten "Kayıt İşlemlerinizi Son Güne Bırakmayın" Uyarısı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2014-2015 Güz Dönemi kayıtları devam ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2014-2015 Güz Dönemi kayıtları devam ediyor. 1-12 Eylül 2014 tarihleri arasında illerde bulunan AÖF Büroları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek öğrencilerin kayıtlarını son güne bırakmamaları öneriliyor.

Konuyla alakalı Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı'ndan yapılan açıklamada, Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin geçtiğimiz hafta başlayan güz dönemi kayıtlarının, 81 ildeki bürolar aracılığıyla 12 Eylül 2014 tarihine kadar devam ettiği belirtildi.

"Kayıt sürecinde ilk olarak internet üzerinden başvuru yapan öğrenciler, belirtilen evraklarla birlikte AÖF Bürolarına giderek hem kayıt işlemlerini tamamlayabiliyor hem de kitaplarını alabiliyorlar" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kayıt işlemlerinde şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. Öğrenciler, mağdur olmamaları için kayıt işlemlerini son güne bırakmamalıdırlar. Yeni kayıt olan öğrenciler temel ders materyali olan kitaplar dışında da alternatifleri olduğu ve geçen yıl uygulamaya konulan e-öğrenme portalı ile derslerine çalışabileceklerdir. Öğrenciler, e-öğrenme malzemelerini ders çalışma sürecinde mutlaka kullanmalıdırlar. Bunun için de yeni kayıt yaptıran öğrenciler, sistemden şifrelerini aldıktan sonra bu materyallere kolayca erişebileceklerdir. Ayrıca, yeni kayıt işlemlerinin ardından kayıt yenileme işlemleri de 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak, ardından ikinci üniversite, dikey geçiş, ek yerleştirme, lisans tamamlama ile 2014-2015 güz dönemi kayıtları devam edecektir. Daha detaylı bilgiler Anadolu Üniversitesi web sayfasında yer almaktadır." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Aöf Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title