Haberler

Anzaklara, Şafakta Cem Yılmaz Sürprizi

Güncelleme:

Çanakkale'de, Anzak Çıkarmasının 99. yıl dönümü, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkında, Şafak Ayini Merasim Kıtasının yerini almasıyla başladı.

Çanakkale'de, Anzak Çıkarması'nın 99'uncu yıldönümü, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda, Arıburnu önündeki Anzak Koyu'nda, Şafak Ayini Merasim Kıtası'nın yerini almasıyla başladı. Yaklaşık 5 bin Anzak'ın katılıp ataları için dua ettiği anma töreninin sürprizi ise, ünlü sanatçı Cem Yılmaz oldu. Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filminde oynadığı sırada tanıştığı Avustralyalı sevgilisiyle, geceyi koyda geçiren Yılmaz, ardından da töreni izledi. Görüntülendikleri fark edilince basın mensupların müdahale etmek isteyen arkadaşını uyaran Yılmaz, törenlerle ilgili soruya ise, 'Bambaşka bir ortam' dedi.

Arıburnu önündeki Anzak Koyu'nda düzenlenen Şafak Ayini töreni öncesinde, atalarını anmak için ülkelerinden gelen Anzakların torunları, geceden itibaren uyku tulumlarında çıkarmanın yapıldığı topraklarda uyudu. Anzakların bir bölümü tören saatine kadar uyudu, bir bölümü ise, gerek tulumlarının içerisinde gerekse tribünlere oturarak alana kurulan dev ekranlardan savaş ile ilgili belgeseller, savaşa katılan askerlerin anıların anlatıldığı röportajları izledi. Şafak ayini, saat 05.30'da, Merasim Kıtası'nın, tören alanına gelmesiyle başladı.

CEM YILMAZ DA SEVGİLİSİYLE GELDİ

Burada ayin öncesinde Anzaklara en büyük sürpriz ise, Cem Yılmaz oldu. Ünlü sanatçı Russell Crowe'un 'The Water Diviner' filminde oynamak için Avustralya'ya giden Cem Yılmaz, burada tanıştığı sevgilisiyle geceden ayinin yapıldığı Anzak Koyu'na geldi. Geceyi sevgilisiyle Anzakların arasında geçiren Cem Yılmaz, sabaha karşı uyandıktan sonra ise, tribünlere geçti. Soğuktan korunmak için kalın giyindiği gözlenen Cem Yılmaz, burada kendisini fark eden basın mensuplarınca görüntülenmesine müdahale eden arkadaşını da uyardı ve karışılmamasını söyledi. Cem Yılmaz, geceyi koyda geçirdiği ve neler hissettiği ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Sadece, 'Başbaşka bir ortam' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Russell Crowe Cem Yılmaz Çanakkale Gelibolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title