Haberler

Antalyaspor Taraftarı Altınordu Yenilgisi Sonrası Başkan Gencer ile Yönetime Tepki Gösterdi

Antalyaspor taraftarı Altınordu yenilgisi sonrası Başkan Gencer ile yönetime tepki gösterdi Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mutafa Ati Göksu ise, Eğer ilk iki olmazsa mutlaka play-off'tan Antalyaspor üst lige çıkacaktır dedi.

Antalyaspor taraftarı Altınordu yenilgisi sonrası Başkan Gencer ile yönetime tepki gösterdi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mutafa Ati Göksu ise, Eğer ilk iki olmazsa mutlaka play-off'tan Antalyaspor üst lige çıkacaktır dedi.

Antalyaspor'un sahasında Altınordu'ya 3-2 kaybettiği maç sonrası taraftar, Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ile yönetime tepki gösterdi. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mutafa Ati Göksu, Antalyaspor olarak bu maraton sezon sonuna kadar devam edecek. Eğer ilk iki olmazsa mutlaka play off'tan Antalyaspor üst lige çıkacaktır dedi.

Antalyaspor sahasında Altınordu'ya 3-2 yenilerek, üst sıradaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirve yarışında yara aldı. Maçta ve sonrasında kırmızı beyazlı taraftar tezahüratlarıyla Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, kulüp yönetimi, teknik direktör Yusuf Şimşek ile futbolculara tepki gösterdi. Maçın değerlendirmesini yapan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, ilk yarı kötü oynadıkları karşılaşmanın ikinci yarısında futbolcuların üstün gayret gösterdiğini dile getirdi.

Genç oyunculardan oluşan Altınordu'nun şut pozisyonuna girdiğinde her attığının gol olduğunu dile getiren Göksu, Maçı 2-2 bitirsek daha iyi olacaktı. Antalyaspor olarak bu maraton sezon sonuna kadar devam edecek. Eğer ilk iki olmazsa mutlaka play off'tan Antalyaspor üst lige çıkacaktır diye konuştu. Genç takım karşısında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını aktaran Göksu, maçın beraberlikle biteceğini düşündükleri sırada rakip takım oyuncusunun güzel şutuyla mağlup olduklarını söyledi.

Göksu şöyle konuştu

En çok üzgün olan futbolcular. 'İlk devre iyi oynadık' diyemeyiz ama ikinci devre lehimize çevirmek için üstün gayret gösterdiler. Taraftarı anlayamadım futbolcu kardeşlerimiz sezon sonuna kadar burada. Bu tip maçlar da çok tehlikeli, stresli kazanmak istiyorsun. Rakip de genç bir ekip istediğin hareketi yapamıyorsun. 2-2'yi yakaladıktan sonra gol bulsak biz kazanacaktık. Onlara geldi enteresan bir gol yedik. Maç bitti diye kalktık ama rakip atkımın oyuncusu çok güzel vuruşla 3-2 bitirdi maçı.

EROĞLU RAKİBİN ZAAFLARINI BİLİYORDUK

Konuşmasına Fenerbahçe'nin önceki gün yaşadığı üzücü olaya değinerek başlayan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, İnşallah böyle bir olay bir daha hiç yaşanmaz. Çok çirkin futbola yakışmayan bir olaydı. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diliyorum. dedi.

Geçen hafta 3-1 kazandıkları Adanaspor maçında çok iyi oynadıklarını ve güven kazandıklarını belirten Eroğlu, Bugünde kazanmaya gelmiştik. İlk maçta da kazanmıştık, zaten rakibinizin zaaflarını biliyorduk. Rakipte çok iyi oyuncular var ama bizde çok iyi koşan mücadele eden takımda, ruhunu sahaya yansıtan bir ekibiz. Son dakika gölü bize galibiyeti getirdi. Bütün futbolcuları ve buraya gelen taraftarları candan kutluyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gültekin Gencer Antalyaspor Altınordu Göksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title