Haberler

Antalyaspor Taraftar Desteği Arıyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, esnafa "Bu işyeri Antalyaspor'u desteklemektedir" ile "Şehrini destekle" ibareleri yer alan etiket ve levhalar dağıtarak destek istedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, esnafa "Bu işyeri Antalyaspor'u desteklemektedir" ile "Şehrini destekle" ibareleri yer alan etiket ve levhalar dağıtarak destek istedi. Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile Şarampol ve Kazım Özalp caddeleri ve Kalekapısı esnafını ziyaret eden Öztürk, Büyük Antalyaspor Derneği tarafından hazırlatılan ve üzerinde "Bu işyeri Antalyaspor'u desteklemektedir" ile "Şehrini destekle" ibareleri yer alan etiket ve levhalar hediye etti.Bölge esnafı ve taraftarlarla kısa süreli sohbet eden Öztürk, taraftar desteğinin artması halinde Antalyaspor'un da rotasının daha büyük hedeflere çevrileceğini söyledi.Bölge esnafı adına Öztürk'e çiçek hediye eden Hasan Kilit, Antalyaspor'a ve Öztürk'e başarı diledi.Esnaf ziyaretlerinin ardından Büyük Antalyaspor Derneği lokaline geçen Öztürk ve Tanır, Dernek başkanı Aziz Çetin ile yönetim kurulu üyelerinden dernek ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Spor

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor Kazım Özalp Tanır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title