Haberler

Antalyaspor Kulübü Derneği'nde İkinci Tanır Dönemi

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Nafiz Tanır, tekrar 3 yıllığına başkan seçildi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Nafiz Tanır, tekrar 3 yıllığına başkan seçildi. Tek adayın olduğu kurula 465 üye katıldı.

Antalyaspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda yapıldı. 465 dernek üyesinin katıldığı genel kurulda, tek aday mevcut dernek başkanı Nafiz Tanır oldu. Genel kurul divan heyeti başkanlığına Dündar Uluğkay seçildi. Teşekkür konuşması yapan Uluğkay, Antalyaspor'un her geçen gün büyüdüğünün altını çizdi. Döşemealtı'ndaki Antalyaspor Tesisleri'ni her hafta gezdiğini belirten Uluğkay, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e çok teşekkür ederim. Tesisler bitmek üzere, artık bundan sonra genel kurullarımızı çok farklı yapmalıyız. Bu camiaya siyaset hiç bulaşmadı. Çok siyasetçiler girmiştir bu camianın içine ancak hiç siyaset girmedi. Bundan sonra da girmeyecek" dedi.

Uluğkay'ın konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço gelir gider hesapları, denetim kurulu raporu okundu. Genel kurulda ayrıca üye giriş aidatları ve yıllık üyelik aidatları belirlendi. Buna göre üye giriş aidatları bin 500 lira olurken, yıllık aidatlar ise 250 lira oldu. Üye giriş aidatlarının belirlemesi sırasında salonda tartışmalar yaşandı. Bazı üyeler, giriş aidatlarının çok olduğunu söyledi. Tartışmalar üzerine söz alan Başkan Nafiz Tanır, derneğin gelirlerinin az olduğunu, buna karşı giderlerin ise çok olduğunu söyledi. Tanır, herkesin elinde 3 bin liralık telefonlar olduğunu buna kıyasla bu paranın çok olmadığını kaydetti. Tahmini bütçenin görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi.

İKİNCİ TANIR DÖNEMİ

Mevcut Başkan Nafiz Tanır'ın tek aday olduğunu hatırlatan Dündar Uluğkay, seçimi açık oylama usulüne göre yaptı. Açık oylama usulüne göre Nafiz Tanır, ikinci dönem dernek başkanı seçildi. Antalyaspor'a destek veren başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e teşekkür eden Tanır, Antalyaspor'un bundan sonra çok daha iyi yerlere geleceğini kaydetti.

Nafiz Tanır'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

"İsmail Ömer Bilal, Mustafa Yılmaz, Ziya Erbaş, Levent Barut, Emin Murat Süğlün, Can Saraçoğlu, Okan Alanyalı, Osman Sapmaz, Aşkın Çomakoğlu ve Mustafa Türker. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menderes Türel Antalyaspor Döşemealtı Tanır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title