Haberler

Antalyaspor'dan Emrah Başsan Açıklaması

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, özelikle ismi Fenerbahçe ile anılan genç oyuncuları Emrah Başsan’ın transferi noktasında kendilerine resmi bir başvurunun olmadığını söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, özelikle ismi Fenerbahçe ile anılan genç oyuncuları Emrah Başsan'ın transferi noktasında kendilerine resmi bir başvurunun olmadığını söyledi. Gencer, kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncuyu satabileceklerini kaydetti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ismi birçok kulüple anılan genç milli oyuncuları Emrah Başsan'ın transferi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Emrah Başsan, Murat Duruer, Serkan Balcı ve yabacı oyuncularıyla ilgili teklifler aldıklarını ifade eden Başkan Gencer, "Kulüplerden net bir teklif almış olmasak da menajerler vasıtasıyla pazarlık yapılan futbolcular var. Ama resmi bir başvuru yok. Emrah Başsan hakkında oluşmuş resmi bir teklif yok. Sadece menajerler arasında teklifler gelip gidiyor. 'Biz resmen talibiz' diyerek bize başvuran yok" dedi.

RESMİ BİR TEKLİF YOK

Emrah Başsan'ın son dönemde Fenerbahçe ile isminin geçtiğini ifade eden Gencer, "Emrah'ın bir zamanlar Galatasaray ile de ismi geçiyordu. Fatih Terim döneminde futbolcumuz isteniyordu. Roberto Mancini döneminde ise gündemden çıktı. Fenerbahçe Kulübü'nden de bize resmi bir teklif gelmedi. Şu anda Emrah, sözleşmesi olan oyuncumuzdur. Bizde oynamak isterse bu yılda kendisi ile devam etmek isteriz. Ama kendisi transfer olmak istiyorsa kulübünde menfaatleri doğrultusunda satmayacağımız hiçbir oyuncu yoktur" dedi.

22 yaşındaki Emrah Başsan A Milli Takım, Ümit Milli Takım kadrosunda da yer alıyor. Bonservis bedeli 2.5 milyon Euro olarak tahmin edilen Emrah'ın transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Emrah Başsan Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title