Haberler

Antalyaspor'da Eto'o Afyon Kampına Katıldı

Afyonkarahisar'da kamp yapan Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar'da kamp yapan Antalya spor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah yapılan antrenmana Samuel Eto'o da katıldı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 2018 FIFA Dünya Kupası eleme grubu kura çekimi için gittiği Rusya'dan dönen Samuel Eto'o da antrenmana katıldı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda Eto'o, ısınma hareketlerinden sonra antrenör Gökhan Kılavuz eşliğinde düz koşu çalışması yaptı. Eto'o düz koşu çalışmasını antrenman sahası yerine spor kompleksi etrafında koşarak gerçekleştirdi. Koşunun ardından su çantasının üstüne oturan Eto'o, takımın top antrenmanını izledi. Antalyaspor çalışmasını izleyen taraftarlar Eto'ya büyük ilgi gösterdi. Eto'o taraftarların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.

Kırmızı beyazlıların yeni transferlerinden Lazarevic arka adalesindeki hafif ağrıları nedeniyle antrenör gözetiminde takımdan ayrı çalıştı. Antalyaspor'un yaklaşık 1 saat süren antrenmanı, top kapma ve dar alanda kısa paslaşma çalışmasıyla sona erdi.

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Ali Postacı, antrenman sonrası yaptığı açıklamada Afyonkarahisar'daki ikinci etap çalışmalarında maç ağırlıklı sürdüğünü söyledi. Kampın çok faydalı geçtiğini belirten Postacı, "Burada çalışma imkanlarımız çok güzel. Kamp için ideal bir yer, buraya çok da güzel bir tesis yapmışlar. Burada daha çok oyun sistemimizi ve kondisyonla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda. Eto'o da bugün kampımıza katıldı. Her şey çok güzel gidiyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Şu anda çok önemli bir kamp dönemi geçiriyoruz" dedi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Yusuf Şimşek Antalyaspor Samuel Eto Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title