Haberler

Antalyaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de 7 haftada aldığı 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile son sırada bulunan Antalyaspor, zirve mücadelesi veren Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılarda antrenman öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay oyuncularıyla yaklaşık 10 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından antrenman koşuyla başlarken, açma-germe hareketleri, 5'e 2 top kapma çalışması, dayanıklılık çalışması ile sürdü. Antrenman yarı alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Akdeniz temsilcisinde yapılan antrenmanın 5'e 2 top kapma çalışmasında Teknik Direktör Rıza Çalımbay'da yer aldı. 5'e 2 top kapma çalışmasında zaman zaman oyuncular keyifli anlar da yaşadı.

3 oyuncu sakat

Antalyaspor'da zorlu Beşiktaş maçı öncesi Emre Güral, Rıdvan Şimşek ve Serdar Özkan sakatlıklarından dolayı yapılan çalışmaya katılmadı. 3 oyuncunun da durumu maç öncesi belli olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hasan Subaşı Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title