Haberler

Antalya 'Ya Bismillah Demeyi Tavsiye Ederiz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin seçim şarkısının CHP'nin başvurusu üzerine Yüksek Seçim Kurulu'nca yasaklanmasını 'Kimse de bizi 'Ya bismillah' demekten durduramaz, alıkoyamaz. Onlar demesinler.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin seçim şarkısının CHP'nin başvurusu üzerine Yüksek Seçim Kurulu'nca yasaklanmasını 'Kimse de bizi 'Ya bismillah' demekten durduramaz, alıkoyamaz. Onlar demesinler. Tavsiye ederiz, onlar da söylesinler. Biz onlardan rahatsız olmayız. Keşke söyleseler, inşallah söylerlerö sözleriyle değerlendirdi.

Ak Parti Antalya il başkanlığında bayramlaşma Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu'yla birlikte İl Başkanı Rıza Sümer, milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Bahattin Bayraktar'la birlikte partili belediye başkanları ve milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşti. İl Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşmada protokol güneş altında kalınca çareyi Ak Parti şapkalarıyla korunmakta buldu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sinevizyona yansıtılan tebrikiyle başlayan bayramlaşma İl Başkanı Sümer Türkiye'nin bir ateş çemberinden geçtiğini kaos ve iç savaşa sürüklenmek istediğini belirterek buna Ak Parti olarak izin vermeyeceklerin söyledi. Partisinin 7 Haziran seçimlerini 19 ilçenin 16'sında birinci tamamladığını, Türkiye'de Ak Parti'nin aldığı oy oranına göre makası 10 - 12 puan makas yüzde 5'e kadar daralttıklarını belirterek, 'Takım kaptanımız, Antalya'nın evladının Mevlüt Çavuşoğlu'nun kaptanlığında 1 Kasım'da tarihi bir zafere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Bayramlaşmada konuşan Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'nin bugüne kadar bir çok sınavdan geçtiğini ve her sınavdan daha da güçlenerek çıktığını söyledi. Çavuşoğlu, 'Terörse, terörle de sonuna kadar mücadele edeceğiz, bitireceğiz. ya onlar silahlarını betona gömecek ya da biz temizleyeceğiz. Bugün kararlıkla Türkiye'nin her yerinde, terörün olduğu şehirlerde güvenlik güçlerimiz kararlı bir şekilde operasyonları devam ettiriyor" diye konuştu.

Bu ortam içinde Ak Parti'nin tüm kadrolarıyla 1 Kasım seçimlerine hazır olduğunu belirterek konuşmasına devam eden Çavuşoğlu, 'Her seçimde Antalya'da başarılı olduk. 7 Haziran seçimlerinde de çalıştık yeni başarılı olduk. Ama bu başarı bizi tatmin etmedi. Hepimiz dedik ki 'Daha fazla çalışsaydık 1 fazla, 2 fazla milletvekili çıkarsaydık' dedik. Şimdi fırsat geldiö dedi. İlk günkü aşkla 'Ya bismillah' diyerek 1 Kasım için çalışmalara başladıklarını belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

'Birileri undan rahatsız oldu. Olsunlar. Birileri bir işe 'Ya bismillah' diyerek başlamamızdan rahatsız oldu. Bundan huzursuz oldular. Neden korkuyorsunuz' Besmeleden mi korkuyorsunuz yoksa Ak Parti'den, Ak Parti kadrolarından mı korkuyorsunuz? Biz sadece seçim zamanı değil, bu seçim öncesi de 1 Kasım'a kadar 'Ya bismillah' diyeceğiz. Kimse de bizi 'Ya bismillah' demekten durduramaz, alıkoyamaz. Onlar demesinler. Ama onlar da diyebilirler. Kimsenin tekelinde değil. Her Müslüman her inanan söyleyebilir. Tavsiye ederiz, onlar da söylesinler. Biz onlardan rahatsız olmayız. Keşke söyleseler, inşallah söylerler."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title