Haberler

Antalya Rusya Krizi Dosso Dossi'yi Teğet Geçecek

Ağırlıklı Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da bir araya geliyor.

Ağırlıklı Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da bir araya geliyor. Ruble kriziyle turizmde sıkıntılı günler yaşayan Antalya, 8-14 Haziran tarihleri arasındaki Dosso Dossi Fashion Show kapsamında yaklaşık 5 bin hazır giyim alıcısını ağırlayacak. Aileleriyle birlikte Antalya'ya gelecek olan ve çoğunluğunu Rusların oluşturacağı hazır giyim alıcıları, aynı zamanda tatil yapacak. Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, fuarın ekonomik getiri hedefinin 40 milyon dolar olduğunu belirtti. Eraslan, "Ruble krizinden hiç etkilenmedik ve önceki yıllarda olduğu gibi aileleriyle birlikte yaklaşık 5 bin kişiyi yine Antalya'da ağırlayacağız. Ruble kaynaklı sıkıntıları devam eden bu insanlar, 1 hafta boyunca beş yıldızlı tatil yapıp moral bulacak. Tekstil alımlarında da sıkıntı yaşamayacak. Bunun için 10 oteli 1 hafta boyunca kapattık" dedi.

GENİŞ HABERİ GEÇİLECEK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title