Haberler

Antalya Polisinden Mağaralarda Denetim

Antalya'da polis ekipleri falezler bölgesindeki mağaralarda kontroller yaptı.

Antalya'da polis ekipleri falezler bölgesindeki mağaralarda kontroller yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, falezler bölgesinde bulunan mağaralarda kamu düzeninin sağlanması için suç ve suç unsurlarının tespiti, aranan şahısların yakalanması için eş zamanlı uygulama yapıldı.

Uygulamada 20 mağara ve falez çevresi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde, bir mağara içerisinde 159 dolu fişek elde geçirildi, başka bir mağarada yaşayan 2 kişi bölgeden uzaklaştırılırken, tespit edilen 2 barakanın yıkımı için Muratpaşa Belediyesi'ne bildirimde bulunuldu.

Mağaralarda yapılan kontrollerde, atılmış çöpler de belediye görevlilerince temizlendi.

Kimlik sorgulamaları yapıldı

Bölgede ayrıca 40 kişinin kimlik sorgulamaları yapıldı. Metruk bir binada yaşayan bir kişinin, 4 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Açıklamada, kent halkının ve gelen misafirlerin dünyaca ünlü şehirde yasalarla kendilerine tahsis edilmiş özgürlük alanlarında huzur ve güven içerisinde, korku ve endişeden uzak bir şekilde yaşamlarını devam ettirebilmeleri için çalışmaların aralıksız devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title