Haberler

Antalya Polisi Komşuluk İlişkilerini Canlandıracak

Antalya Emniyet Müdürlüğünce Bu Yıl Uygulamaya Konulacak Yeni Projelerle Komşuluk İlişkileri Canlandırılacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğünce bu yıl uygulamaya konulacak yeni projelerle komşuluk ilişkileri canlandırılacak.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya Valiliğinin desteğiyle uyguladıkları ''Komşu Kollama'', ''Emekli Dostu Antalya'', ''Esnaf Kollama'', ''Kontrol Bende'', ''Komşum Polis'', ''Okul Polisliği'', ''Gelecek Eğitimle Gelecek (Polirobot Kartları)'', ''Şaka - Ceza Makbuzu'', ''Ayak İzi'', ''İz Bırakan Kalem'', ''Zil'', ''Düdük'', ''Dilek-Şikayet Kutusu'', ''Semt Pazarı'' gibi projelerle suç oranlarının azaltılması ve suçlularla mücadelede başarılı sonuçlar aldıklarını hatırlattı.

Arslan, bu projelerden alınan sonuçlar üzerine Emniyet Genel Müdürlüğünün de desteğiyle uzun yıllara yayılan, toplum bilincinin sağlanmasına yönelik yeni projeleri hayata geçireceklerini bildirdi.

Kişinin evde olmadığı zamanlarda komşusunun, evine gelecek yabancı kişileri takip edebilmesinden yola çıkarak projeler hazırladıklarını anlatan Arslan, bu projeleri hayata geçirmek için ilk aşamada komşuluk haftası ilan edeceklerini ve tüm semtlerde özel olarak planlanan şenlikler düzenlenmesini sağlayacaklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title