Haberler

Antalya Park Halindeyken Hareket Eden Otomobil Yayalara Çarptı: 3 Yaralı

Park halindeyken hareket eden otomobil yayalara çarptı: 3 yaralıANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde sürücüsünün park ederken el freni çekmeyi unuttuğu otomobil hareket ederek, yolda yürüyen 1'i çocuk 3 kişiye çarptı.

Park halindeyken hareket eden otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde sürücüsünün park ederken el freni çekmeyi unuttuğu otomobil hareket ederek, yolda yürüyen 1'i çocuk 3 kişiye çarptı. Hastaneye götürülen yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

Olay, saat 19.00 sıralarında İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. 07 US 660 plakalı otomobilini evinin önüne park eden Mustafa D. iddiaya göre el frenini çekmeyi unuttu. Bir süre sonra kendiliğinden hareket eden otomobil o sırada yolda yürüyen 41 yaşındaki Emine Kızıltaş, 43 yaşındaki Emine Bahçe ve 6 yaşındaki Cansu Bahçe'ye çarparak altına aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri çevredekilerin yardımıyla aracın altındaki yaralıları çıkardı. Ambulansla hastaneye götürülen Cansu Bahçe ve Emine Kızıltaş'ın durumunun ağır olduğu, Emine Bahçe'nin ise hafif yaralı olduğu belirtildi. Otomobilin sahibi Mustafa D. ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title