Haberler

Antalya - Kurtarma Değil Temizlik Operasyonu

Kurtarma değil temizlik operasyonuAntalya'da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mağara Araştırma Topluluğu Kulübü öğrencileri, falezlerde bulunan çöpleri temizlemek için seferber oldu.

Kurtarma değil temizlik operasyonu

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mağara Araştırma Topluluğu Kulübü öğrencileri, falezlerde bulunan çöpleri temizlemek için seferber oldu.

Kurtarma operasyonunu anımsatan çalışmada AÜ Mağara Araştırma Topluluğu Kulübü öğrencileri belediye işçilerinin falezlerde ulaşamadığı noktaları temizledi. Dağcılıkta kullanılan iplerle falezlere inen kulübün öğrencileri Arda Dai, İrem Bulut, Orhan Özdemir, Münir Atif ve Gizem Demir, gün boyu çöpleri temizledi.

Doğa duyarlılığını geliştirmek ve topluma hizmet için falezlerde temizlik yaptıklarını belirten kulüp üyesi Ada Dai, "Yaklaşık 10 yıldır falezlere inip temizlik yapıyoruz. Amacımız Antalya'nın en önemli doğal güzelliklerinden olan falezleri temiz tutmak" dedi.

Falezlerde kurtarma değil temizlik operasyonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title