Haberler

Antalya Kemer'de Gece Kulüpleri Sezonu Açtı

Kemer'de gece kulüpleri sezonu açtıANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde ünlü gece kulüplerinden Club Aura, yeni sezona 'merhaba' dedi.

Kemer'de gece kulüpleri sezonu açtı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde ünlü gece kulüplerinden Club Aura, yeni sezona 'merhaba' dedi. Yerli ve yabancı 2 binin üzerinde tatilci, DJ ve go-go dansçı kızlarının performansıyla eğlendi.

Kemer merkezindeki ünlü gece kulüplerinden sezon açılışı Club Aura Kemer ile yapıldı. Yerli ve yabancı 2 binin üzerinde tatilcinin katıldığı gece saat 22.30'da kapıların açılmasıyla başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gece kulübü tamamen doldu. Tatilciler, DJ Arda'nın çaldığı şarkılar ve go-go dansçı kızlarının şovları ile eğlendi. Kulüpteki eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Club Aura Kemer sahiplerinden Adnan Şeker, Rus turistler gelmeye başladı ama Rus Bayramı ile birlikte yani 28-29-30 Nisan ve 1 Mayıs itibariyle çok miktarda Rus'un geleceğini düşünüyoruz. Rus ve Türk sanatçılardan oluşan konserlerimiz var. Belek'te açacağımız kulübümüzde ise çok daha büyük sürprizlerimiz olacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title