Haberler

Antalya ile Çevresine Zirai Don ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya ile çevre illerine zirai don ve Akdeniz'de fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya ile çevre illerine zirai don ve Akdeniz'de fırtına uyarısında bulundu.

Açıklamada, Isparta ve Burdur illeri geneli ile Antalya'nın iç kesimlerinde (Korkuteli, Elmalı, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş) 22 Nisan Çarşamba gecesi başlayıp 24 Nisan Cuma sabah saatlerine kadar hafif ve yer yer orta zirai don ve buzlanma beklendiği kaydedildi. Bu nedenle zirai faaliyetlerle uğraşanların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

AKDENİZ'DE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Batı Akdeniz açıkları ile Doğu Akdeniz'in batısında, rüzgarın da bugün öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 50-75 km/saat kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği kaydedildi. Fırtınanın Batı Akdeniz açıklarında gece saatlerine kadar, Doğu Akdeniz'de Çarşamba günü ilk saatlerine kadar etkisini sürdürmesinin beklendiği belirtildi.

Antalya Körfezi'nde çarşamba günü ilk saatlerden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 50-75 km/saat kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiği, fırtınanın çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği kaydedildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Antalya Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title