Haberler

Antalya İçin Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı

Güncelleme:

Meteoroloji yetkilileri, yarın akşam saatlerinden itibaren Antalya ve çevresi için kuvvetli rüzgar, Bodrum-Anamur arasında denizde kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji yetkilileri, yarın akşam saatlerinden itibaren Antalya ve çevresi için kuvvetli rüzgar, Bodrum- Anamur arasında denizde kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, yarın akşam saatlerinden itibaren 21 Ekim Salı gününe kadar bölgede hava sıcaklığı 8-10 derece azalarak mevsim normallerinin altına düşecek.

İç kesimlerde gece hava sıcaklığı, yer yer sıfırın altına inecek. Rüzgar, kuzey yönlerden saatte 50-60 kilometre hızla esecek.

Denizlerde durum

Bodrum-Anamur arasında ise yarından itibaren 19 Ekim'e kadar rüzgar, kuzey yönlerden saatte 60-75 kilometre hızla fırtına şeklinde esecek. Antalya Körfezi'nde rüzgarın hızı, pazar günü saatte 90 kilometreye kadar çıkacak.

Fırtına pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Anamur Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title