Haberler

Antalya Hırsızlık Şüphelilerine Operasyon

Hırsızlık şüphelilerine operasyon*- ANTALYA'da ev ve işyerlerinin pencere ve kapılarını kırarak hırsızlık yaptığı öne sürülen 5 şüpheli operasyonla yakalandı.

Hırsızlık şüphelilerine operasyon

*- ANTALYA'da ev ve işyerlerinin pencere ve kapılarını kırarak hırsızlık yaptığı öne sürülen 5 şüpheli operasyonla yakalandı.

Muratpaşa, Kepez, Aksu ve Korkuteli ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını takibe alan Antalya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin eşkalini belirledi. Güvenlik kameralarına da yansıyan hırsız olaylarının ardından operasyon başlatan polis, Ö.M.Ü., A.E., D.C.H., E.A. ve Ç.K.Ş.'yi yakaladı. Şüphelilerin saklandıkları yerlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu belirlenen cep telefonu, bilgisayar ve LCD televizyon gibi elektronik eşyalar ele geçirildi.

İfadeleri alınan şüphelilerden Ö.M.Ü. asker kaçağı olduğu gerekçesiyle askerlik şubesine teslim edilirken, diğer 4'ü adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Muratpaşa Antalya Kepez 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title