Haberler

Antalya Hırsız Polisten Kaçamadı

Hırsız polisten kaçamadı Antalya'da kapı göbeklerini patlatarak girdikleri evlerde hırsızlık yapan 1 kişi polis, tarafından yakalandı.

Hırsız polisten kaçamadı

Antalya'da kapı göbeklerini patlatarak girdikleri evlerde hırsızlık yapan 1 kişi polis, tarafından yakalandı.

Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde hırsızlık olaylarının meydana gelmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çevredeki güvenlik kameralarını tarayıp şüpheli kişileri inceleyen polis, hırsızın eşkalini belirledi. Dün akşam saatlerinde eşkale uyan şüpheliyi gören polis, kovalamaca sonucu 19 yaşındaki M.A.'yı yakaladı.

İfadesi alınmak üzere Asayiş şube Müdürlüğü'ne getirilen M.A'nın Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde şimdiye kadar 6 evden hırsızlık olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Muratpaşa Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

muhammed bulut:

hırsızın ismini saklayan da hırsızdır! medya da bu pisliklere çanak tutmaya devam edin! en kısa zamanda inşaallah en kısa zamanda da bu göçmen hırsızlardan sizde nasibinizi alırsınız AMİNNN. )

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title