Haberler

Benzinlikte Çalışan Pompacı, Hasta Annesi İçin İş Yerini Soydu

Güncelleme:

Antalya'da pompacılık yapan Ahmet Ada, annesinin tedavisi için çalıştığı iş yerini soydu.

Antalya'da akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan 25 yaşındaki Ahmet Ada, hasta annesinin tedavisi için 2 arkadaşıyla birlikte çalıştığı iş yerini soyma planı yaptı. 2 bin 950 TL çalınan soygun anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

2 BİN 950 TL'Yİ GASP ETTİ

Soygun, 26 Mart günü saat 23.37 sıralarında Serik İlçesi, Gebiz Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Plakasız otomobille akaryakıt istasyonuna gelen iki kişi, ellerinde bulunan av tüfeğiyle iş yerinde bulunan Ahmet Ada'yı etkisiz hale getirdikten sonra 2 bin 950 TL'yi gasp etti. 2 soyguncu, tüfekle bir kez ateş açtıktan sonra iş yerinden çıkıp uzaklaştı.

EKİPLER 10 GÜN BOYUNCA ÇALIŞMA YAPTI

Gasp olayının ardından bölgede geniş çaplı araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede bulunan tüm güvenlik kameraları ve soygun anını günlerce inceledi. Yaklaşık 10 gün boyunca olayı çözmek için çalışan ekip, soygunu planlayan kişinin akaryakıt istasyonu çalışanı Ahmet Ada olduğunu tespit etti. Ahmet Ada ile bilrilkte soyguna karışan Levent Şahin ve Osman Keleş yakalanıp gözaltına alındı.

ANNESİNİN TEDAVİSİ İÇİN YAPTIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Ahmet Ada ifadesinde, soygunu pankreas kanseri olan annesi Hatice Ada'nın tedavisi için gerçekleştirdiğini ileri sürdü. 3 şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Gebiz 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title