Haberler

Yeni Kimlik Alan Kadının Eski Kimliğini Fuhuş Yapan Kadına Satmışlar

Güncelleme:

Antalya'da Gülden Gülşen'in evlendikten sonra soyadı değişikliği nedeniyle nüfus müdürlüğüne teslim ettiği kimliği, fuhuş yapan bir kadının üzerinden çıktı.

Antalya'da Gülden Gülşen'in evlendikten sonra soyadı değişikliği nedeniyle nüfus müdürlüğüne teslim ettiği kimliği, fuhuş yapan bir kadının üzerinden çıktı. Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde yaşanan olayın ardından savcılık soruşturma başlattı.

İstanbul'da eczanede kalfa olarak çalışan 26 yaşındaki G.A. ile 36 yaşındaki Taner G. geçen 23 Kasım'ta evlendi. Düğünün ardından yeni evli çift Antalya'ya taşındı. Genç kadın, soyadı değişikliği nedeniyle kimliğini değiştirmek üzere 1 Aralık 2014 tarihinde Muratpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurdu. Eski kimliğini teslim eden G.A, yeni kimliğini G.G. olarak aldı.

1 Ocak 2015 günü çiftin Şirinyalı Mahallesi'ndeki evlerinin kapısını çalan polis, G.G.'nin eski kimliğinin fuhuş yapan bir kadın tarafından kullanıldığını söyleyince çift şoke oldu. Polis merkezine giden çift, eski kimliği kullanan A.B. ile nüfus müdürlüğünde görev yapan memurlar S.A. ve Z.C.'den şikayetçi oldu. A.B. hakkında 'Başkasına ait kimlik bilgilerinin kullanılması', S.A. ve Z.C. hakkında ise 'Görevi kötüye kullanma' suçlamalarıyla savcılık tarafından soruşturma açıldı.

'PARKTA BULDUM' DEDİ

Olayın, A.B. ile 250 lira karşılığında ilişkiye girmek için anlaşan B.S. adlı kişinin şikayetiyle ortaya çıktığı anlaşıldı. Polise başvuran B.S. bir saatlik birliktelik karşılığında anlaştığı A.B.'nin, 250 lirayı aldıktan sonra kendisiyle görüşmeyip dolandırdığını iddia etti. Şikayet üzerine eve giden polise kadın, üzerinde kendi fotoğrafını yapıştırdığı G.A.'ya ait kimliği verdi. A.B. polis merkezindeki ifadesinde ise kimliği parkta bulduğunu, üzerine kendi fotoğrafını yapıştırıp kullandığını söyledi.

MEMURLARDAN DA ŞİKAYETÇİ OLDU

Yeni kimilğini alırken iade ettiği eski nüfus cüzdanrının fuhuş yapan kadında çıkmasını karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten G.G., şunları anlattı:

"Polis kapımıza geldiğinde olaya inanmak istemedik. 'Kimliğinizi kaybettiniz mi?' diye sordular. Kimliğimi gösterdim. Bir dolandırıcılık olayıyla ilgili ifade vermem gerektiğini söylediler. Karakolda bir poşet içinde eski kimliğimi gösterdiler. Her şeyi orada öğrendik. Bir hayat kadını kimliğimi kullanırken yakalanmış. Benim resmimi çıkarıp kendi resmini yapıştırmış. Sahte olduğu anlaşılınca bana ulaşmışlar. Kimliğimi kullanan hayat kadını ve kimliğimi teslim ettiğim memurlardan şikayetçi oldum."

'İMHA ETMEYİP SATMIŞLAR'

Taner G. ise yaşadıkları olayın film senaryolarına bile taş çıkartacağını söyledi.

Eşinin eski kimliğinin para karşılığında hayat kadınına satıldığını ileri süren Taner G. şunları söyledi:

"Eski kimliği teslim ettik. Daha sonra gittiğimizde bize imha edildiğine dair bir belge verdiler. Eski kimliklerin doğrama makinesinde imha edilmesi gerekiyor. Demek ki imha edilmemiş. Bu işin içinde çete mi var bilmiyorum ama biz para karşılığında verildiğini düşünüyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa İstanbul Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title