Haberler

Antalya Dsi Daire Başkanlarından Antalya Bölgeye Ziyaret

Güncelleme:

Ziyarette Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Özhan Erdanışman ve Şube Müdürleri de hazır bulundular.


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi tarafından 10-12 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen ''Sosyal Tesis Çalışanları '' Eğitim Semineri için Antalya'da bulunan Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Demiryürek ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Kılıç Özbek DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Demiryürek, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Kılıç Özbek ve Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile toplantı yaptılar.
Çalışmaların istişare ve değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Ayhan Demiryürek; Bölge Müdürlüğümüzde görev yapan personeller hakkında bilgi alarak, personel durumu hakkında Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube müdürlerinin taleplerini dinleyerek Mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Kılıç Özbek' te; Destek Hizmetleri ile ilgili değerlendirmede bulunarak, özellikle sosyal ve eğitim tesislerinin durumları ve personel ihtiyaçları hakkında talepleri dinleyerek bilgilendirme yaptı.
Toplantının sonunda genel bir değerlendirme yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür; Bölge Müdürlüğümüzün personel ve destek hizmetleri ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı Sayın Ayhan Demiryürek'e ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Sayın Ali Kılıç Özbek'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Kılıç Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title