Haberler

Antalya'daki Profesyonel Takımların Başarısı

Antalya'da futbol ve hentbol branşlarında mücadele eden profesyonel takımların hepsi haftayı galibiyetle kapattı.

Antalya'yı futbol ve hentbol branşlarında profesyonel liglerde temsil eden takımların tamamı, hafta sonundaki karşılaşmalarından galip ayrılmayı başardı.

Geçen yıl mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Antalyaspor, ligin 4. haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'ndaki karşılaşmadan Emrah Başsan'ın 2 ve Gökhan Karadeniz'in golleriyle 3-0 galip ayrılan kırmızı-beyazlılar, ligde 10 puan ve averajla ikinci sıraya yükseldi.

Antalya'nın PTT 1. Lig'deki bir başka temsilcisi Albimo Alanyaspor da sahasında Bucaspor'u Ayite, Emre Akbaba, Muhammet Sercan Türkeri ve Efecan Karaca'nın golleriyle 4-0 mağlup etmeyi başardı. Turuncu-yeşilliler, bu galibiyetle puan cetvelinde 9 puanla 4. sıraya yerleşti.

Spor Toto 3. Lig'deki ekiplerden 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, deplasmanda Batman Petrolspor'u 2-1, 2. Grup'ta Kemer Tekirovaspor da sahasında Çine Madranspor'u 4-3 yenerek haftayı galibiyetle kapatan diğer futbol takımları oldu.

Hentbol

Hentbol Bayanlar Süper Lig'de mücadele eden son 3 yılın şampiyonu Muratpaşa Belediyesi, ligin ikinci haftasında deplasmanda Kastamonu Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 29-28 galip ayrılmayı başaran Muratpaşa Belediyesi, averaj farkıyla Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün ardından ikinci sırada bulunuyor.

Antalya'nın hentboldaki diğer temsilcisi Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor ise deplasmanda Konya Selçuklu Belediyespor'u 38-36 yenerek, ikinci haftası oynanan ligde ilk galibiyetini aldı. Antalyaspor, 3. sıraya yerleşti. - Antalya

Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title