Haberler

Antalya'da Yağış Yerini Güneşe Bıraktı

Güncelleme:

Antalya'da dün su baskınlarına neden olan kuvvetli yağış, bugün yerini güneşe bıraktı.

Antalya'da önceki akşam başlayıp, dün öğle saatlerine kadar etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış, bugün yerini güneşli havaya bıraktı.

Yoğun yağış nedeniyle sel sularıyla boğuşan Antalyalılar, bugün güneşli bir gün geçirdi. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı Antalya'da, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi, sahilde yürüyüş yaptı, balık tuttu.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, son 48 saatte merkeze metrekareye 207,8, Nebiler'e ise 229,7 kilogram yağış düştüğünü söyledi.

Bugün havanın parçalı bulutlu, yer yer yağışlı geçeceğini dile getiren Aydın, hava sıcaklığının da 20 dereceye ulaştığını bildirdi.

Aydın, cuma için de kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, il genelinde etkili olacak yağışın cumartesi günü öğle saatlerine kadar sürmesinin beklendiğini kaydetti.

Kuvvetli yağış nedeniyle yine su baskını yaşanabileceğine işaret eden Aydın, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA / Güncel

Erol Aydın Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title