Haberler

    Antalya'da Olaylı Maç! Ortalık Karıştı

    Antalyaspor - Kayserispor maçında oldukça ilginç anlar yaşandı. Fırat Aydınus'un kararları maça damga vurdu.

    Antalyaspor'da Moestafa El Kabir topla giderken Erkan Kaş müdahalesiyle rakibinden topu çaldı. Top, kaleci Ferhat Kaplan'a giderken, El Kabir yerde kaldı. Ferhat pasını Erkan Kaş'a verdi ve bu sırada El Kabir yerde yattığı için hakem Fırat Aydınus maçı durdurdu. Bu karar sonrasında Erkan Kaş sinirli bir şekilde topu tribünlere doğru vurdu. Daha sonrasında Erkan Kaş ile Charles arasında itişmeler yaşandı. Bu gerginliğin ardından olaylar büyüdü ve iki takım arasında itişmeler, diyaloglar arttı.

    Fırat Aydınus yaşanan gerilim sırasında Antalyaspor'dan Danilo'ya sarı kart çıkardı. Daha sonra ise Umut Bulut, Antalyasporlu oyuncularla gerginlik yaşarken, Umut'u Samuel Eto'o sakinleştirdi.

    Ortaklık sakinleştikten sonra Fırat Aydınus, Erkan Kaş'ın pozisyonunda Danilo'ya yanlış sarı kart gösterdiğini belirtirken, bu kartı Charles'e çıkardı. Daha sonra ise Charles'in Umut Bulut ile tartıştığını anlatan Fırat Aydınus, Charles'i ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına yolladı. Umut Bulut da sarı kart gördü.

    Maçın 4. Hakemi Erkan Engin ile durum değerlendirmesi yapan Fırat Aydınus ile Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın'la da konuştu. Antalya'da yaşanan uzun gerilimin ardından iki takım da 10 kişi kaldı. Oyunun başlamasının ardından ilk yarının sonuna 8 dakika eklendiği işaret edildi ve mücadele devam etti

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fırat Aydınus Antalyaspor Umut Bulut Erkan Kaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title