Haberler

Antalya'da Olaylı Kobani Eylemi

Antalya’da düzenlenen Kobani eyleminde ’bozkurt’ işareti yapan bir kişi protestocular tarafından linç edilmek istenince polis gruba müdahale etti.

Antalya'da düzenlenen Kobani eyleminde 'bozkurt' işareti yapan bir kişi protestocular tarafından linç edilmek istenince polis gruba müdahale etti.

Antalya'da Kobani'deki saldırıları protesto için yaklaşık 500 kişilik grup Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri'nin çağrısıyla Kazım Özalp Caddesi'nde toplandı. Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan basın açıklaması ardından grupta bulunanlar yürüyüşün ilk başladığı noktaya, Kazım Özalp Caddesi'ne dönerken yürüyüş sırasında kız arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan bir genç, eylemcilere doğru 'bozkurt' işareti yaptı. Bu sırada gruptan ayrılan bir kişi bozkurt işareti yapan gence yumruk attı. Grubu takip eden sivil polisler genci ve kız arkadaşını yakındaki bir mağazanın içine aldı. Bozkurt işareti yapan gencin sığındığı mağazaya çarşaf paketleri, ardından etraftan sökülen taşlar mağazaya saldırdı. Olayların büyümesi üzerine Çevik Kuvvet gruba biber gaz ve tazyikli su ile müdahale etti. Bayram nedeniyle kalabalık olan bölgede gazdan etkilenen vatandaşlar Muratpaşa Camii avlusuna sığındı.

Kazım Özalp Caddesi'nde başlayan polis müdahalesi, bölgeye yaklaşık 100 metre uzaklıktaki HDP İl binası önünde devam etti. Buraya çekilen eylemciler taşlarla polise saldırırken, polis biber gazıyla grubu dağıtmaya çalıştı. Polisin müdahalesiyle dağılan grubun bir bölümü İsmet Paşa Caddesi'nde tekrar toplandı. Eylemciler, İsmet Paşa Caddesi'ni ve tramvay yolunu çöp konteynerleriyle kapattı. Olaylarda bazı kişiler de gözaltına aldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Kobani Özalp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title