Haberler

Antalya Cup 9 Ocak'ta Start Alıyor

Antalya Cup 9 Ocak'ta Start Alıyor. Birinciye 75 Bin Usd, İkinciye 25 Bin Amerikan Doları Para Ödülü Verilecek Olan Turnuvaya Fenerbahçe'nin Yanısıra Beyaz Rusya'dan Dinamo Minsk, Hollanda'dan Ado Den Haag ve Almanya'dan Fc Energie Cottbus Takımları Katılacak.

Antalya Cup 9 Ocak'ta start alıyor. Birinciye 75 bin USD, ikinciye 25 bin Amerikan Doları para ödülü verilecek olan turnuvaya Fenerbahçe'nin yanısıra Beyaz Rusya'dan Dinamo Minsk, Hollanda'dan ADO Den Haag ve Almanya'dan FC Energie Cottbus takımları katılacak. Daha önce Saadettin Saran'ın 7 yıllık sözleşmesi olması nedeniyle turnuvaya katılamayan Antalyaspor, bu organizasyonda yer alırken kulübün kasasına yüksek miktarda para gireceği açıklandı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde konuyla ilgili bir basın toplantısı yapan Başkan Sedat Peker ve yöneticiler ile organizasyon üyeleri, bu organizenin Antalyaspor'a büyük para kazandıracağını, ancak tüm Antalya halkından turnuvaya ilgi göstermelerini beklediklerini ifade ettiler.

UEFA TAKVİMİNE GİRECEK

Ülkelerin lig programları nedeniyle bu sezon 4 takımla yapılacak olan Antalya Cup, önümüzdeki yıllarda daha fazla takımla gerçekleştirilecek. Antalya Cup'tan elde edilecek gelir, organizeyi yapan kurum ile Antalyaspor arasında yüzde 50 olarak eşit bir şekilde paylaşılacak. Antalya Cup olarak yeniden organize edilen bu turnuvanın UEFA takvimsine girebilmesi için en az 3 yıl sürenin geçmesi gerektiğini açıklayan yöneticiler, "Bu bizim ilk yılımız. 3 yıl sonunda UEFA'nın takviminde olan bir turnuva niteliği taşıyacaktır" dediler. Toplantıya Başkan Sedat Peker'in yanısıra yöneticiler Şefik Öz, Murat Süğlün ile organizasyonu üstlenen Rip Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Doğan Fener ve Cengiz Ayyıldız, İmaj Ajans Genel Müdürü Sinan Gürtunca katıldılar.

PEKER: HEDEF ÇITAYI YÜKSELTMEK

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, bu organizasyonun Antalya'ya ve Antalyaspor'a maddi manevi çok şey kazandıracağını ifade ederken şöyle konuştu: "Bütün çabamız Antalya ve Antalyaspor'un çıtayı yükseltmesi ve uluslararası piyasaya çıkması için çaba harcıyoruz. Bu turnuva önümüzdeki yıllarda bize çok şey kazandıracaktır. Önemli olan Süper Lig'de ilk devre büyük talihsizlik yaşayan Antalyasporumuzun ikinci devre aynı talihsizliği yaşamamasıdır."

SÜĞLÜN, TRANSFERLERİ GİZLEDİ

Bu arada Basın Sözcüsü Murat Süğlün, ara transferle ilgili soruları yanıtlarken, "Yardımcı hocaların ve yöneticilerin daha önceden takip ettiğimiz bazı oyuncularla ciddi anlamda temas halindeyiz. Ancak Antalyaspor'un ekonomik anlamda zarar görmemesi için bu isimleri gizli tutmak zorundayız. 1 hücuma dönük, 1 de sahanın her yerini kullanacak çok yönlü oyuncu alacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title