Haberler

Antalya Büyükşehir'den Kadına Karşı Pozitif Ayrımcılık

Mahalli idareler hizmet kolunun yetkili sendikası Bem-Bir-Sen, yerel yönetim çalışanı kamu personeline yeni kazanımlar sağlamaya devam ediyor.

Mahalli idareler hizmet kolunun yetkili sendikası Bem-Bir-Sen, yerel yönetim çalışanı kamu personeline yeni kazanımlar sağlamaya devam ediyor.

Son olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi gereğince, belediyede görev yapan bayan çalışanlara pozitif ayrım yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çalışan kadınların idari izinli sayılmaları yönündeki uygulama sözleşme ile imza altına alındı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından imzalanan sözleşmeye göre, belediyedeki memurlar maaşlarına ek olarak aylık 400 lira sosyal denge ve iyileştirme zammı alacaklar.

1 Ocak 2012 tarihinden itibaren sadece 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Emekli Sandığı iştirakçisi olan memur personel ise aldıkları 400 liralık sosyal denge ve iyileştirme zammına ek olarak 350 lira daha alacaklar.

Yine sözleşme gereği, Antalya Büyükşehir Belediyesi memurlarına sosyal denge tazminatının yanı sıra Ramazan Bayramı'nda 250 TL, Kurban bayramında 750 TL, yılbaşında ise yine 250 TL ek ödeme yapacak.

Bem-Bir-Sen ile imzalanan sözleşme 2015 yılı Aralık ayına kadar geçerli olacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title