Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto."İdeal kadrodan sadece Ali Tandoğan ile Mehmet Eren'in sözleşmeleri bitti."

Foto: Emin Altıner, Necati Yılmaz, Mehmet Dikmen, Deniz Karataş fotoları

============

"İdeal kadrodan sadece Ali Tandoğan ile Mehmet Eren'in sözleşmeleri bitti. Diğerleri duruyor" diyen Özdilek:

'Yeni yönetim rahat eder'

MEDİCAL Park Antalyaspor eski Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, İstanbul'dan seslendi. 5 yıl süreyle Antalyaspor'a hizmet eden, sezonu da 7'nci sırada tamamlayarak huzur içinde ayrılan Özdilek, yönetimi devralacak yeni ekibin işinin kolay olduğunu iddia etti. İdeal kadrodan sadece Ali Tandoğan ile Mehmet Eren'in sözleşmelerinin bittiğini hatırlatan Özdilek şöyle dedi:

2- 3 TAKVİYE ŞART

"Yeni göreve gelecek yönetimin en büyük avantajı kadronun muhafaza ediliyor olmasıdır. Mehmet Eren ile Ali Tandoğan'ın dışındaki oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor. Bu da yönetimin ekonomik anlamda işini kolaylaştırır. Yapılacak birkaç takviye ile Antalyaspor iddialı bir sezon geçirebilir. Ancak bu takviyeler muhafaza edilen kadrodaki oyuncuların karakterlerine uymalı."

Ahmet GEVEN/ANTALYA,

Foto: Ziyaretten

============

Yerlikaya pehlivanlar diyarında

TÜRKİYE Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Pehlivanlar diyarı insanları ile bir arada bulunmak için Korkuteli'ne geldiğini ifade eden Yerlikaya, "Güreş Federasyonu Başkanı olarak biz Ankara'da oturarak değil, gidip bölgede yaşayan insanları yerinde görmek ve sorunlarını tespit etmek geldik. Federasyonun imkanları çerçevesinde buradaki çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Korkuteli'nin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Yerlikaya, "Geçmişte birçok başpehlivan çıkarmış ve çıkaramaya da devam ediyor. Korkuteli'nin güreşteki yeri, önemi ve kalitesi tüm ülke tarafından bilinmektedir. Burası pehlivanlar diyarı diye kendisine isim yapmış bir bölge. Ben güreşiyor olsam, aynı gün biri Korkuteli'de biri başka yerde güreş olsa, hiç düşünmeden koşa koşa Korkuteli'ne gelirim" diye konuştu.

Korkuteli ziyareti hakkında da açıklamalarda bulunan Yerlikaya, Korkuteli'ne işadamı İrfan Önal'ın davetlisi olarak geldiğini doğrulayarak, "Burasının güreşte ne kadar önemli bir yeri olduğunu zaten ifade ettim. Burayı ziyaretimde hem Korkuteli'ni gezme olanağı buldum, hem de Belediye Başkanımız ve Kaymakam bey ile sohbet etme imkanı buldum. Benim açımdan çok yararlı bir ziyaret oldu" ifadelerini kullandı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Ziyaretten - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Yerlikaya Ali Tandoğan Korkuteli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title