Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Foto.İPEKBÖCEĞİ yetiştiriciliğinde Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nden sonra 2'nci sırada yer alan Alanya'da, Gıda Tarım ve hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'İpeksi Dokunuşlar' adlı proje kapsamında ipek böceği kozasından yapılan...

Foto: Salondan genel ve Güngör'ün Özdemir'e çiçek vermesi

===

İpekböceği kozasından hediyelik eşya

İPEKBÖCEĞİ yetiştiriciliğinde Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nden sonra 2'nci sırada yer alan Alanya'da, Gıda Tarım ve hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'İpeksi Dokunuşlar' adlı proje kapsamında ipek böceği kozasından yapılan çiçek ve hediyelik eşya sergisi açıldı. Hükümet Meydanı'nda açılan 'İpeksi Dokunuşlar Sergisi'ne Kaymakam Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, kurs eğitmeni Refika Toklu ve 35 kursiyer katıldı.

Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Sipahioğlu ile birlikte kesen Kaymakam Erhan Özdemir, 3 ay süren kursu tamamlayan kadın kursiyerlere sertifikalarını verdi. Kaymakam Özdemir, Osmanlı'dan bugüne 1500 yıllık gelenek olarak bilinen, ipekli kumaşlara hammadde sağlayan ipek böcekçiliğinin Alanya'da yeniden canlanması için hazırlanan 'İpeksi Dokunuşlar' adlı projeye emeği geçenleri ve destek verenleri tebrik etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ise, unutulmuş bir geleneği bu proje sayesinde yeniden canlandırarak mevcut turizm potansiyeliyle Alanya'ya özgü bu hediyelik eşyayı dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi. Ulusal Ajans'tan 5 bin Euro destek alan proje kapsamında kursiyerlerin ipekböceği kozasından yaptığı demet gül, demet karanfil, gelin ve nişan çiçeği, fular, süs çiçekleri, zincir kolye, yüzük, broş, anahtarlık, taç ve tablolar ilgi gördü.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Sergi açılışından fotolar

===

Afyonlu KOBİ'ler gözünü ABD'ye dikti

TÜRKİYE Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ABD ile Afyonkarahisar arasında ticari bağ kurmaya çalıştıklarını söyledi. ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Michael Cally'yi ziyaret eden İhsan Beşer, Zafer Havalimanı'nın açılışıyla birlikte Afyonkarahisar'ın ihracatında önemli gelişmeler yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla ABD Büyükelçiliği'yle çeşitli girişimlerde bulunduklarını belirten Beşer, "Afyonkarahisar ile ABD'de arasındaki KOBİ'ler arasında oluşturulabilecek iletişime katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi. Türkiye'deki firmaların ABD'li şirketlerle işbirliği yapmalarına aracılık ettiklerini kaydeden Cally de, ABD'li firmalarla Afyonkarahisarlı firmaları buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Beşer, Cally'e keçeden yapılmış 'Özgürlük Heykeli' tablosu hediye etti.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Ziyaretten

===

Asıl sorun sigortasız çalıştırılanlar

TÜRK-İŞ Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Türkiye'deki iş yaşamında asıl sorunun, asgari ücretin altında, sigortasız çalıştırılanlar meselesi olduğunu söyledi. Uslu, Oruçoğlu Otel'de düzenlenen 'İş ve İşçi Sağlığı' seminerinde yaptığı konuşmada, Türkiye'deki çalışanların büyük bölümünün sendikal güvencesi olmadığını, ancak asıl sorunun sigortasız çalıştırılanlar olduğunu açıkladı. Muharrem Uslu, örgütsüz, asgari ücretin altında ücret karşılığında ve sigortasız çalıştırılanların hak kayıplarına dikkati çekti.

Sendikaların, üyeleri olmasa dahi, sigortasız çalıştırılanlar konusunda çalışma yapmaları gerektiğini vurgulayan muharrem Uslu, son yıllarda emekçilerin, işçilerin hak kayıplarının giderek arttığından yakındı. İşçilerin her ne pahasına olursa olsun örgütlenmeleri, sendikalara üye olmaları gerektiğinin altını çizen Uslu, Türkiye'de emekçilerin gücünün zayıflatılmaya çalışıldığına değindi. Uslu, özel sektörde çalışanların örgütlenmelerinin önündeki engellerin kaldırılması için yasal düzenleme yapılmasını istedi.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Seminerden

===

Okul bahçesine dev satranç

DEMRE'deki Özel Anka İlköğretim Okulu bahçesine dev bir satranç köşesi yapıldı. Satranç köşesi ile, öğrenciler bilgi, beceri ve düşünme eğitimi alıyor. Aldıkları eğitimle, yaşmalarında karşılaştıkları güçlükleri yenmeyi öğreniyor. Okul bahçesinde kurulan satranç köşesinde, öğrenciler öğretmen eşliğinde görerek, yaşayarak satranç öğreniyor. İki öğrenci satranç oynarken, diğer öğrenciler oyunu izliyor. Oyun sonunda tüm öğrencilerin, oyuncuların yaptıkları hataları ve hamleleri birlikte değerlendiriyor.

Özel Anka İlköğretim Okulu Müdürü Emin Değirmencioğlu, satrancın ana sınıfından başlamak üzere, ilkokullarda seçmeli ders olarak öğretildiğine işaret ederek, "Ortaokul bölümümüzde Satranç Kulübü olarak eğitim veriyoruz. Öğrencilerimize satrançla doğru düşünmeyi, sabırlı olmayı, strateji üretmeyi, karşısındaki kişinin düşüncesini okuyup ona göre hamle yapmayı, yaşamında karşılaştığı zorlukları aşmayı, ezberci değil düşünebilen gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Öğrenciler satranç oynarken

===

Kaldırıma çöp koyana ceza geliyor

BURDUR Belediyesi tarafında başlatılan saatli çöp toplama uygulaması kapsamında kaldırım ya da sokağa çöp bırakanlar hakkında işlem yapılacak. Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan yardımcıları Hasan Duygulu, Serdar Başgül ve Temizlik İşleri Müdürü Şaban Kırcı ile birlikte Mahrukatçılar Sitesi'ndeki Geri Dönüşüm Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Herkesin yaşadığı çevreye sahip çıkması gerektiğini anlatan Başkan Akkaya, bu konuda vatandaşlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Atıkların geri dönüşüm sayesinden ekonomiye kazandırıldığını anlatan Başkan Akkaya, "Atıkları kaynağında ayrıştırmak için vatandaşlara poşet dağıtıyoruz. Artık saatli çöp toplama uygulamasını genelde başlattık. Artık yollarımızda, kaldırımlarımızda çöp konteynırları, çöp bidonları kalmayacak. Bunları kaldırıyoruz. Vatandaşlar uygulamaya dikkat etsin" dedi.

Çöp konteynırlarının ve çöp bidonları oradan oraya itildiğinin anlatan Başkan Akkaya, "Hiçbir vatandaşımızın kapısının, penceresinin önünde çirkin bir görüntü istemiyoruz. Çöp kamyonlarının hangi mahalleye hangi gün ve saatte geleceği ilan edildi. Çöp konteynırlarının yerine çöp konuluyor. Hiç kimse kaldırımlara çöp ve çöp poşeti koymasın. Artık cezai müeyyideler uygulanacak" dedi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Başkan Akkaya Geri Dönüşüm Tesisi ziyareti

===

Fırınlar denetlendi

YALVAÇ Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, ekmek üretimi yapan fırınlarda denetim yaptı. Fırınların temizlik kurallarına uyup uymadıkları kontrol edildi. Gelen şikayet üzerine harekete geçen belediye zabıtası ekmek kasalarını, ekmek fırına verilirken kullanılan tavalar ile diğer malzemeleri kontrol etti. Zabıta, işletmecilerin, önlüksüz çalışılmamasını ve ekmek kasalarının kırık olanların yenilenmesini, sıcak su ile yıkanmasını tebliğ etti.

Genel temizlik kurallarına uymayanları da uyaran zabıta, gördüğü eksiklikleri de fotoğraflayarak tespit etti. Eksiklerle ilgili kaymakamlığa sunmak üzere rapor hazırlayacak olan zabıta, eksiklerin tamamlanması için işletmecilere bir hafta süre verdi. Ekmeğin üretimden fırından satış noktalarına taşınmasına kadar tüm evrelerin kurallarla belirlendiğini anlatan Zabıta Amiri Cengiz İnanıcı, bu kurallara tüm fırınların harfiyen uyması gerektiğini söyledi.

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA)

Foto: Denetimden

===

Sezonu dualarla açtılar

GAZİPAŞA Belediyesi Sebze ve Meyve Hali'nde yeni sezon törenle açıldı. Törene, Kaymakam Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, siyasi parti temsilcileri ve hal esnafı katıldı. Açılışta konuşan Gazipaşa Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Mithat Şükrü Güneş, "Ürünlerimizi hem ihraç ediyoruz hem de yurtiçindeki talebi karşılıyoruz. Bizler bu bilinçle üretim yapıyoruz. Hal esnafı ürünlerini gerek paketlerken gerekse gönderirken bu bilinçle hareket etmelidir" dedi.

Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ise yeni Hal Yasası'ndan dolayı hal esnafının mağdur olduğunu belirtti. İlçede turizm olmadığı için ürünlerini ilçe merkezinde pazarlayamayan esnafın turizm yatırımlarının hayata geçirilmesiyle daha iyi bir alanda iş yapacağına dikkat çeken Başkan Özgenç, "Turizm tesislerinin açılmasıyla birlikte üretilen mahsulün daha kolay pazarlanacak. Böylelikle ürünlerimizi Gazipaşa'da pazarlama şansımız olacak" dedi.

TARIMDAN VAZGEÇEMEYİZ'

Kaymakam Muhittin Pamuk ise tarım bölgesi olan ilçede turizm beklentilerinin de olduğunu belirterek, "Tarımdan vazgeçemeyiz. Halkımızın yüzde 80'i tarımla geçiniyor ve bu ürünlerini ihraç ediyor. Bu ülkeye önemli bir döviz girdisi sağlıyor" dedi. Konuşmaların ardından Gazipaşa Sebze ve Meyve Hali'nde yeni sezon dualarla açıldı.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Halden foto

===

Belediyeye engelleri kaldırın çağrısı

ISPARTA Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Er, görme engellilerin kaldırım ve yollarda rahat yürüyebilmesi için belediyelerin fiziki iyileştirmeler yapması gerektiğini söyledi. 'Beyaz Baston Körlerin Güvenlik Günü' dolayısıyla bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Er, Beyaz bastonun bir görme engellinin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çekti. Beyaz baston sayesinde çukurlara düşmekten, sağa sola çarpmaktan kurtuldukları vurgulayan Başkan Er, önlerindeki en büyük engelin ise sokaklardaki fiziki engeller olduğunu söyledi.

Isparta'da kabartma yol çizgilerinin yapılmasını talep eden Başkan Er, kentteki trafik ışıklarının ise sesli sisteme dönüştürülmesi yönünde çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Kamu kurumları başta olmak üzere bina girişlerinde ve asansörlerde de düzenleme yapılması gerektiğini anlatan Başkan Er, "Belediyenin kaldırım yaparken mutlaka engellilere göre çalışma yapması istiyoruz. Pek çok engelli kendi engellerinden ziyade, mühendislik eksikliklerinden dolayı dışarı çıkamıyor. Yapılacak sesli uyarı sistemi, yol çizgileri hayatımızı kolaylaştıracak" diye konuştu.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: İsmail Er

===

Küçükbaş 25, büyükbaş 100 lira

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Kurban Bayramı öncesi kurban kesim ücretleri ve yerleri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığındaki komisyon tarafından belirlendi. Küçükbaş hayvanlar için Salıpazarı Meydanı, büyükbaşlar için ise Belediye Mezbahası kesim yeri olarak ilan edildi. Kesim ücretleri küçükbaş hayvanlar için 25, büyükbaş hayvanlar için ise 100 TL olarak belirlendi.

Kaymakam Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Müftü Vekili Ahmet Gürbüz, İlçe Tarım Müdürü Şakir Fırat Erkal, Toplum Merkezi Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Fatma Turgut ve Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu'nun yer aldığı Kurban Hizmetleri Komisyonu, ilçedeki kurban satış yerleri ve kurban kesim ücretlerini belirledi. Komisyon, küçükbaş kurbanlık satışı için Çatalarık Mahallesi'nde bulunan ve Fethiye Belediyesi tarafından hazırlanan hayvan pazarının kullanılması istedi.

Büyükbaş hayvanlar için Çatalarık Belediye Mezbahası, küçükbaş hayvanlar için Salıpazarı Meydanı kurban kesim yeri olarak belirlendi. Komisyon kararları doğrultusunda kesim yerlerinde en az bir sağlık memuru, veteriner hekim ve din görevlisi bulundurulacak. Kesimler portör muayenesi olmuş kasaplar tarafından yapılacak ve kesim sırasında çizme ve önlük giymeleri zorunlu olacak. Komisyon ayrıca kesim ücretini ise küçükbaş hayvanlar için 25 TL, büyükbaş hayvanlar için ise 100 TL olarak belirledi.

Ergün TOS/FETHİYE, (DHA)

Foto: Kesimden arşiv fotoğraf

===

Kurbanlıklar alıcı bekliyor

KURBAN Bayramı'na sayılı günler kalırken, kurban pazarları da hareketlendi. Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özlem Çağırıcı, kurbanlık almak isteyenleri dikkat edecekleri hususlar konusunda uyardı. Kurbanlıkların pazarlara girmeden önce kulak küpeleri ve pasaportlarının kontrol edildiğini anlatan Çağırıcı, kurban pazarları dışında ahırlarda satış yapanlara ise belgelerin sorulmasını istedi.

Korkuteli İmecik Köyü'nde büyükbaş hayvan satışı yapan Hüseyin Demir, kurbanlık fiyatlarının geçen yılla aynı seviyede seyrettiğini söyledi. Küçükbaş kurbanlıkların 400 ile 700 lira arasında büyükbaş hayvanların ise 2 bin 500 ile 3 bin 500 lira arasından satıldığını anlatan Demir, "Geçen yıl satışlar oldukça iyiydi. Fiyatlar bu yıl da değişmedi. Ancak vatandaşlarımız fiyatların daha belirginleşmesini bekledikleri için satışlar tam olarak hareketlilik kazanmadı" diye konuştu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Pazardan foto

===

Sandıklı'daki hayvan pazarının ilki açıldı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde ilk kurbanlık hayvan pazarı açıldı. İlçe merkezi, köy ve beldeleri başta olmak üzere Hocalar ve Kızılören ilçelerinden gelen hayvan satıcı ve alıcılarıyla dolan Sandıklı Belediyesi Hayvan Pazarı'nda alışveriş yapan vatandaşların sayısı beş bini buldu. Kıyasıya pazarlıkların sürdüğü hayvan pazarında kurbanlık küçükbaş hayvanlar 300 ile 800, büyükbaş hayvanlar da 2 bin ile 8 bin TL arasında alıcı buluyor.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Pazardan fotolar

===

Tatar güzele kraliçe tacı

TÜRKİYE'de uzun yıllardan beri güzellik yarışmaları organize eden Süha Özgermi'nin onursal başkanlığında düzenlenen 8. Miss Civilization Of The World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında Tataristan'dan katılan Olga Portnova birinci olarak, 'kraliçe tacı'nı taktı. Belek'teki Cesars Temple de Luxe Hotel'de düzenlenen yarışmaya 21 ülkenin en güzel kızları katıldı. Yarışmada güzeller ilk olarak yöresel kıyafetlerle podyuma çıktı, ardından mayo ve abiye kıyafetlerle jüri karşısına geçti.

Yarışmada Tataristan güzeli Olga Portnova birinci olurken, Rusya güzeli Inessa Yarınskaya ikinci, Sibirya güzeli Diana Borisova da üçüncü oldu. Cesars Temple de Luxe Hotel' güzeli ise Türkiye'den yarışmaya katılan İrem Dilvin Başeğmez oldu. Dereceye giren güzellerden birinciye bin 250, ikinciye 500, üçüncüye ise 250 dolar ödül verildi. Cesars Temple de Luxe Hotel güzeli de iki haftalık tatille ödüllendirildi. Güzellerin ödüllerini Süha Özgermi, Galatasaray Kulübü eski başkanı Alp Yalman, Uğurkan Erez, Cesars Otel Operasyon Müdürü Murat Uzeyir verdi.

SÜHA ÖZGERMİ 92. YAŞINI KUTLADI

Bir ara basında "Milli çapkın" olarak adlandırılan ve yaptığı güzellik yarışmalarıyla adından çokça söz ettiren Süha Özgermi 92. doğum gününü güzellik yarışması öncesi kutladı. Özgermi'nin doğum günü kutlamasına Alp Yalman, Cesars Temple de Luxe Hotel sahibi Ergün Berksoy, Uğurkan Erez, sanatçı Cenk Eren ve yakın dostları katıldı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Yarışmadan

===

SDÜ'lü öğrenciler konserde coştu

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Araştırma ve Uygulama Merkezi, Öğrenci İşleri Başkanlığı, Öğrenci Konseyi ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Üniversitene Hoşgeldin Çaylak Günü' etkinliği kapsamında pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç konser verdi. 19 Mayıs Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konseri çok sayıda öğrenci izledi.

Sevilen şarkılarını binlerce öğrenciyle birlikte seslendiren Murat Dalkılıç, performansıyla sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. Konserin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt, Öğrenci İşleri Dekanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Güçlü Çiçek, Yaşam Boyu Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Adıgüzel ile SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Feyzullah Tecirli, Murat Dalkılıç'a çeşitli hediyeler verdi.

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)

Foto: Konserden

===

AKÜ'de görev değişimi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş, görevine başladı. AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törenle Prof. Dr. Karakaş, görevi Prof. Dr. Kasım Turhan'dan teslim aldı. Törende Prof. Dr. Karakaş, dekanlık görevi süresince vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Turhan'a plaket takdim etti.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Törenden foto

===

Traktöre arkadan çarptı: 3 yaralı

BURDUR'da traktöre arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza önceki gece, Burdur merkez Ali Kemal Erdem Bulvarı'nda meydana geldi. Hüseyin Gün yönetimindeki 15 DR 471 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Niyazi Kılıç'ın kullandığı 15 AT 720 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Hüseyin Gün, ile araçta bulunan Rahmi Kaptın ve Hüseyin Ulusoy yaralandı. Burdur Devlet Hastanesi'nde götürülen yaralılardan Rahmi Kaptan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Traktör sürücüsü Niyazi Kılıç ile otomobil sürücüsü Hüseyin Gün'ün akraba oldukları ve kazadan kısa süre, bir eğlence mekanında birlikte oturdukları iddia edildi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Kaza yapan otomobil - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İsmail Er Alanya Kulp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title