Haberler

Bebeklerden Çok Anneler Yarıştı

Güncelleme:

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlediği emekleme yarışması, bebeklerden çok annelerin mücadelesine sahne oldu.

Migros Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, anneler ve bebekleri katıldı. Anne sütünün önemine değinen Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Murat Özdemir, 'Anne sütü en temiz ve bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayan en değerli besindir. Bir damlası bile ziyan edilmemelidir. Bebekler bizim için ne kadar mucize ise anne sütü de bebekler için o kadar mucizedir. Emzirmek bebek kadar annelerin sağlığı için de önemlidir" diye konuştu.

1'İNCİ OLDU ALTINI KAPTI

Etkinlik kapsamında düzenlenen emekleme yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Üç grupta yarışan bebeklerden dereceye girenler arasındaki final yarışı da büyük heyecan yarattı.

Emekleme yarışı, bebeklerinin kendilerine doğru emeklemesi için ellerindeki telefon, anahtarlık ya da oyuncaklarla dikkat çekmeye çalışan annelerin mücadelesine dönüştü. Yarışmayı ilk sırada bitiren Melike Çoban'ın 10 aylık oğlu Erdem çeyrek altının sahibi olurken, 2'nci ve 3'üncüye gram altın hediye edildi. Yarışmaya katılan anne ve bebeklerine de ayrıca hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Migros Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title