Haberler

Antalya AK Parti'den İftar Programı

Antalya AK Parti'den iftar programı AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin düzenlendiği iftar yemeğinde 'Aile içinde kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir.

Antalya AK Parti'den iftar programı

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin düzenlendiği iftar yemeğinde 'Aile içinde kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir. Bunları küçük görmeyip bize gönül kırgınlığı olan partililerimize tek tek ulaşıp gönüllerini almaya gayret ediyoruz' dedi.

Antalya'da Ak Parti il başkanlığı eskisi ve yenisiyle il başkanları, milletvekilleri, teşkilat yöneticileri ve belediye başkanlarıyla iftarda biraraya geldi. Ev sahipliğini İl Başkanı Rıza Sümer'in yaptığı iftarda yeni seçilen milletvekilleri Mustafa Köse, Sena Nur Çelik, Ak Partili belediye başkanları Hakan Tütüncü ve Kaan Osman Sarıoğlu'yla birlikte Osman Akman, Burhan Kılıç gibi eski milletvekilleri, Habip Akhan'ın da aralarında yer aldığı teşkilatın önemli isimleri yer aldı.Partinin Gazi Bulvarı'nda bulunan il başkanlığı önünde düzenlenen iftarda milletvekilleri adına konuşan Köse, 'Her sıkıntıyla beraber bir ferahlık vardır. Bu dönemlerin sonunda memleketimiz feraha erecektir. Gece gündüz demeden çalışmaya gayret etmeye devam edeceğiz' dedi.

7 HAZİRAN KADER NOKTASI

İl Başkanı Sümer ise 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından bir kader noktası olduğunu vurguladı ancak partisinin Türkiye genelinde ulaştığı yüzde 40'lık oy oranının 'parlamenter sistemden' dolayı tek başına iktidar kurmaya yeterli olmadığını söyledi. Sümer, 'Milletimizin takdiri bu yönde oldu. Biz de milletimizin bize verdiği görevin bilincinde olarak en iyi şekilde vazifemizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim tavrımız bellidir. Biz her işte bir hayır olduğuna inanlardanız' şeklinde konuşmasına devam ederken bu noktada üzerlerine düşen vazifenin her ne olursa olsun davaya olan inancı kaybetmede yola devam etmek olduğunu söyledi.

KIRGINLARIN GÖNLÜNÜ ALIYORUZ

Partisinin 7 Haziran seçimlerinden yekvücut olarak çıktığının altını çizdiği konuşmasını Sümer, 'Aile içinde kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir. Bunları küçük görmeyip bize gönül kırgınlığı olan partililerimize tek tek ulaşıp gönüllerini almaya gayret ediyoruz. Ramazan ayının varsa dargınlıklarımızın son bulmasını temenni ediyorum' sözleriyle tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Köse Rıza Sümer Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title