Haberler

Antalya - 55 Bin Lirayla 29 Ülke 160 Kenti Gezdi

55 bin lirayla 29 ülke 160 kenti gezdi Antalya Kaleiçi'nde gitar çalıp şarkı söyleyen müzisyenlik yapan Emre Sönmezcan, hayali olan dünya seyahati için uzun yıllar para biriktirdi.

55 bin lirayla 29 ülke 160 kenti gezdi

Antalya Kaleiçi'nde gitar çalıp şarkı söyleyen müzisyenlik yapan Emre Sönmezcan, hayali olan dünya seyahati için uzun yıllar para biriktirdi. Seyahat için arabasını satan, evini boşaltan, işini bırakan bekar Sönmezcan, 1 Ekim 2013 günü cebinde 55 bin TL ve sırt çantasıyla yola çıktı. İstanbul'dan önce Nepal'e giden Sönmezcan'ın 29 ülkede 160'tan fazla şehir, köy ve kasabayı içeren gezisi 432 gün sürdü. 100 bin kilometreye yakın yol yapan Sönmezcan, "Tur sırasında balina ve köpekbalığıyla yüzdüm. Endonezya ve Nigaragua'da yanardağlara tırmandım. Yeni Zelanda'da Millford Sounds Milli Parkı'nın mutlaka görülmesi gerekir. Arjantin- Breziyla sınırındaki İgvazu şelaleleri, Meksika'da Teotihuacan piramitleri ve Kamboçya'da Ankar tapınakları mutlaka görülmesi gereken yerler" dedi.

GENİŞ HABERİ GEÇİLECEK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title