Haberler

Annelere Özel Obsidyen Takıları Satışa Sunuldu

Sarıkamış ilçesinde çıkarılan ve volkanik cam olarak bilinen, siyah, yeşil ve koyu kahve gibi renkleri olan obsidyen taşından, anneler için takılar tasarlandı.

Sarıkamış ilçesinde çıkarılan ve volkanik cam olarak bilinen, siyah, yeşil ve koyu kahve gibi renkleri olan obsidyen taşından, anneler için takılar tasarlandı.

Sarıkamış Belediyesine ait obsidyen atölyesinde çeşitli aşamalardan geçtikten sonra küpe, yüzük, kolye, bileklik ve hediyelik eşya olarak satışa sunulan obsidyen taşından bu kez Anneler Günü'ne özel çalışma yapıldı.

Opsidyen ustası ve mağaza sorumlusu İbrahim Nar, AA muhabirine, Anneler Günü'ne özel indirimli ve özel tasarımlı obsidyen takıların satışına başladıklarını söyledi.

"Cennet anaların ayağının altındadır" sözünü anımsatan Nar, "Annelerimiz her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bizler de bu hassasiyetle taşlarımızı en güzel şekilde işlemeye çalıştık. Takılardan en çok 'Hürrem Sultan' yüzükleri, kolye ve küpeler tercih ediliyor." dedi.

Gümüşle bütünleşen ve estetik güzelliği olan obsidyen takılarının büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Nar, şunları kaydetti:

"Annelerimiz için özel takılar ürettik. Ayrıca annelere özel yüzde 25 indirim yaptık ki herkes annesine hediye alabilsin. Fiyatlarımız her keseye uygundur. Fiyatlar taşın ve gümüşün büyüklüğüne göredir. 10 liradan 500 liraya kadar hediyelik takılarımız mevcuttur. Ayrıca vücuttaki negatif enerjiyi aldığı için spa taşı olarak ta satılıyor. Spa taşı için genelde sağlık merkezlerinden yoğun talep geliyor. Anneler gününde her evladın annesine obsidyen taşından spa taşı ve hediyelik takı almasını öneririz, bu fırsatı kaçırmasınlar."

Volkanik cam obsidyen taşının, milyonlarca yıllık geçmişi olduğu, dünyanın en eski aynası, silah, süs eşyası ve takı yapımının yanı sıra "şifa taşı" olarak da kullanıldığı biliniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Sarıkamış Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title