Haberler

Anneler İstanbul'da Buluştu

Güncelleme:

Dünya Anneler Günü programı ile çocukları Türkiye'de öğrenci olan 41 farklı ülkeden anneler ve öğretmenler İstanbul'da buluştu.

Dünya Anneler Günü programı ile çocukları Türkiye'de öğrenci olan 41 farklı ülkeden anne ve yurt dışındaki Türk Okulları'nda görevli öğretmenlerin anneleri İstanbul'da bir araya geldi.

Program 'Baran ve Cihan Uluslararası Öğrenci Kültür Federasyonları' tarafından Fatih Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Programa Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, İstanbul Büyük Şehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in annesi Esin Demirören de katıldı.

ANNELERE PLAKET VERİLDİ

Nuriye Toraman'ın sunduğu programda annelere plaketlerde verildi. Orta Asya'daki Türk Okullarında çalışırken 3 çocuğunu memleketine uzak coğrafyalarda dünyaya getiren Ayşe Tok, jüri tarafından yılın annesi seçilirken yabancı uyruklu öğrencilerde Türkçe şarkılar söyledi.

Sema Doğan, 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hafızasını kaybeden ve felç kalan Rus olduğu iddia edilen gencin bakımını üstlenerek ona Umut ismini veren Antalyalı Gülsüm Kabadayı'ya "Fedakar Anne" ödülünü verdi. Program Jale Parıltan'ın mini konseriyle son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Sema Doğan İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title