Haberler

Anne ve Kızı Sobadan Sızan Gazdan Öldü

Gaziantep'te, kömür sobasını yaktıktan sonra uykuya dalan 79 yaşındaki Fındık Demir ile kızı 54 yaşındaki Müfide Çelik, karbon monoksit gazından zehirlenerek öldü.

Gaziantep'te, kömür sobasını yaktıktan sonra uykuya dalan 79 yaşındaki Fındık Demir ile kızı 54 yaşındaki Müfide Çelik, karbon monoksit gazından zehirlenerek öldü.

Kent merkezinde oturan Halil Çelik, annesini ziyarete giden eşine ulaşamayınca kayınvalidesinin Oğuzeli İlçesi Yeşilkent Mahallesi'ndeki evine gitti. Yanındaki yedek anahtarla eve giren Çelik, odada eşi ile annesini hareketsiz bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlileri yaptığı kontrolde kayınvalide Fındık Demir ile kızı Müfide Çelik'in öldüğünü belirledi. Anne ile kızın cesedi, sağlık görevlilerinin bilgi vermesi üzerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Adli Tıp Kurumu önünde otopsisi yapılacak olan eşi ve kayınvalidesinin cenazelerini bekleyen Halil Çelik, aileleri acı yaşamamak için dikkatli olmaları konusunda uyardı. Annesi ve kayınvalidesini daha önce zehirlenmelere karşı uyardığını anlatan Halil Çelik, "İkisini, sobayı söndürüp uyumaları konusunda birçok defa uyardım. Sabah eşim telefona cevap vermeyince şüphelenerek eve gittiğimde cesetlerini buldum. Başka aileler acı yaşamak istemiyorsa, ısınmak için kömür yerine odun yaksınlar."

SURİYELİ 7 ÇOCUK ZEHİRLENDİ

Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak geldikleri Gaziantep'te merkez Şahinbey İlçesi Güneş Mahallesi'nde kiraladıkları evde oturan Suriyeli ailenin 7 çocuğu da sobadan sızan gazdan zehirlendi. Sabah saatlerinde çocukların uyanmaması üzerine şüphelenen anne ve yakınlarının çağırdığı ambulanslarla Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavisine başlanan Suriyeli 7 çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Çelik Gaziantep Yeşilkent Oğuzeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title