Haberler

Anne ve 2 Çocuğu, Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi

Kastamonu'nun Cide İlçesi Gündoğan Köyü'ndeki anne ve babasını ziyarete giden 32 yaşındaki Ayşe Yılmaz, çocukları 6 yaşındaki Mert ve 4 yaşındaki Zeynep ile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kastamonu'nun Cide İlçesi Gündoğan Köyü'ndeki anne ve babasını ziyarete giden 32 yaşındaki Ayşe Yılmaz, çocukları 6 yaşındaki Mert ve 4 yaşındaki Zeynep ile sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Anne ve iki çocuğu hastanede tedaviye alındı.

İnebolu'da oturan Ayşe Yılmaz, çocukları ile Cide Gündoğan Köyü'ndeki anne ve babasını ziyarete gitti. Ayşe Yılmaz, 2 katlı evin alt katında sobayı yakarak uyudu.  Havva Vurgun, üst kattaki odadan sabah 07.30 sıralarında alt kata indiğinde kızını ve torunlarını baygın buldu. Ayşe Yılmaz ve çocukları, İlyasbey Köyü'nden çağrılan taksi ile Doğanyurt Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürüldü. Burada ilk müdahaleleri yapılan anne ve çocukları, önce İnebolu Devlet Hastanesi, sonra da Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İnebolukastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Gündoğan Cide Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title