Haberler

Anne Çocuk Kurabiye Kursu'nda

Güncelleme:

ESAYDAM'da başlatılan ve hanımlar tarafından büyük ilgi gören pasta ve kurabiye kursu, Anne Çocuk Oyun Kampüsü'nde de açıldı.


Kursta anneler çocuklarıyla birbirinden özel pasta ve kurabiyeleri birlikte yapıyorlar.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Anne Çocuk Oyun Kampüsü'nde açılan pasta ve kurabiye kursunda hünerlerine hüner katan hanımlar, kursa büyük ilgi gösteriyor. Kurs eğitmenleri Burcu Yavuz'dan birbirinden farklı özel ve motifli şekillerde pasta ve kurabiye yapmayı öğrenen hanımlar oldukça keyifli dakikalar geçiriyor.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Sabah kampüs içerisinde çocuklarıyla birlikte vakit geçiren anneler, öğleden sonra ise açılan kursta çocuklarıyla birlikte pasta ve kurabiye yapmayı öğreniyorlar. Kurabiye ve pasta kursunun kendileri için çok verimli geçtiğini belirten hanımlar, "Evde boş vakit geçirmek yerine hem kampüse hem de bu kursa gelmek bize çok iyi geliyor. Burada çocuklarımızdan ayrı kalmadan bir yandan eğlenirken diğer yandan da özel kurabiyeler yapmayı öğreniyoruz" diye konuşuyorlar. Hanımlar projeyi hayata geçiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve ekibine de teşekkür ediyorlar.

SALI VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ

ESAYDAM sorumlusu Meryem İnat, kursun yoğun ilgi görmesi ve Esenler'in çeşitli noktalarından gelen hanımlara ulaşım kolaylığı sağlamak için ikinci bir kursu Çocuk Sokağı'nda bulunan Anne Çocuk Oyun Merkezi'nde açmaya karar verdiklerini dile getirdi. Esenlerli kadınları pasta ve kurabiye yapmaya davet eden İnat, "Kursumuz Salı ve Çarşamba günleri öğleden önce ESAYDAM'da, öğleden sonra ise Anne Çocuk Kampüsümüzde hizmet verecek. Esenlerli tüm kadınlar kursa ücretsiz olarak katılabilirler ve bu keyfe onlar da ortak olabilirler" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esenler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title