Haberler

    Anketimize Katılın, Kazanın!

    2014'ün en iyilerini birlikte belirliyoruz.

    Mahmut Saral - -

    Yeni bir yarışmayla daha karşınızdayız. 2014'ü geride bırakıyoruz ve 2014'ün en iyilerini sizlerle birlikte seçmek istiyoruz.


    Eğer bu hediyelerden bir tanesini kazanmak istiyorsanız, Facebook sayfamızı beğenmeli, anketimize katılmalı ve bu fotoğrafı profilinizde "Herkese açık" olarak paylaşmalısınız. Ek olarak, hangi hediyeyi istiyorsanız onu da paylaşımınıza yazmanız yeterli. Kazananları 1 Ocak'ta duyuracağız.


    Ankete katılmak için TIKLAYIN.


    Yarışma sayfası için TIKLAYIN.



    Hediyelerimiz:


    - Özel üretim Lego Marvel Super Heroes flash bellek (8GB)


    - Diablo 3 (PS3)


    - Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS3)


    - The Lego Movie Videogame (PS3)


    - Transformers: Rise of The Dark Spark (Xbox 360)


    - Watch Dogs (Xbox 360)


    - PES 2015 (PC kodu)


    - Java İle Nesne Programlama kitabı


    - Visual Basic 11 kitabı


    - Algoritma ve C# Programlama kitabı


    - JQUERY kitabı


    - Windows Server 2012 R2 kitabı


    - Excel'de Finans Uygulamaları kitabı


    Not: Daha önce sayfamızı beğenen ve ankete katılan takipçilerimizin bu fotoğrafı istedikleri hediyeyi belirterek "Herkese açık" bir şekilde profillerinde paylaşmaları yeterli olacaktır.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Facebook Xbox 360 Lego Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500

    Yorumlar (3)

    Ayşe:

    Nakit yardım ihtiyacım var

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ayşe:

    Yarda istiyorum

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Esma:

    Yardım için

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title