Haberler

) Ankaragücü Teknik Direktörü Kutlu: "Lige A2 Takımı ile Devam Edebiliriz"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, sarı-lacivertli takımın geleceğini ve yaşadığı sıkıntıları, Doğan Haber Ajansı'na anlattı.

"ankaragücü CAMİASI VE İLERİ GELENLERİ BİR AN ÖNCE BİR ARAYA GELMELERİ GEREKİYOR"

"ATEŞTEN GÖMLEK DEĞİL, ORTADA BİR TAKIM OLMADIĞI İÇİN YANMIŞ BİR GÖMLEK GİYDİM GİBİ GÖZÜKÜYOR"

"BU TAKIM KÜME DÜŞERSE, DÜŞÜRÜLMÜŞ SAYARIM"

"KayseriSPOR MAÇINDA FESİH HAKKI ELDE ETMİŞ İKİ FUTBOLCUM VARDI SAHADA"

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, sarı-lacivertli takımın geleceğini ve yaşadığı sıkıntıları, Doğan Haber Ajansı'na anlattı. Kutlu, Ankaragücü camiasına uyarılarda bulunurken, Spor Toto Süper Lig'e A2 takım ile devam edebileceklerini açıkladı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, görev süresinde oynadıkları iki karşılaşmayı değerlendirdi. Kutlu, "Gaziantepspor maçında istekli, arzulu ve çok iyi oynadık. Kazanmaya yakın, kazanmak için her şeyi yapan bir takım vardı sahada. Üç gün sonra Kayseri maçına çıktık ama Kayseri'ye giderken çeşitli dış etkenler ve faktörlerde vardı futbolcuların performanslarını etkileyen. Fesih hakkını elde etmiş 4-5 futbolcu ile sahaya çıktık. Maç günü fesih etme hakkı olan iki futbolcu vardı sahada. Özellikle ilk yarıda futbolcularımın kafası sahada değildi. Devre arası takımı toparlamaya çalıştık ama fark çok açılmıştı" dedi.

"BU TAKIM KÜME DÜŞERSE, DÜŞÜRÜLMÜŞ SAYARIM"

Kutlu, "Maçtan daha önemlisi, Ankaragücü'nün şu an yaşadığı sıkıntılardır. İki-üç yıldır yaşanan sıkıntılar bu yıl en üst düzeye çıktı. Takımın dışındaydım ama ben Ankaragücü'nde futbol oynadım. Bir Ankaragücülü olarak birçok şeyi biliyordum. Bugün bu takımın kurtulması lazım, 102 yıllık bir camia. Allah göstermesin, ağzımıza almak istemiyorun ama bu takım küme düşerse, düşmüş olmaz düşürülmüş sayarım ben" diye konuştu.

"LİGE A2 TAKIMI İLE DEVAM EDEBİLİRİZ"

Ankaragücü camiasının çok şeyler yaşadığını belirten Kutlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Ankaragücü Kulübü'nün 50-60 Milyon TL borcu var. Bir şekilde boçlanmış veya borçlandırılmış. Mahkemeler ve mahkemeye verenler var. Burada birçok yanlışlar yapılmış. Ben ligin ikinci yarısını şahsen şu an göremiyorum. Kaç futbolcu gidecek bilmiyorum. Şu an futbolcuları arayıp duruyorum, fesih ettin mi etmedin mi diye. Ligin ikinci yarısı bizim için çok karanlık gözüküyor. Bu durumda A2 Takımı ile sahaya çıkabiliriz. Ankaragücü için ikinci yarıdaki durumunu ben şu an inanın göremiyorum. Fesih edenler vardı ve bugün fesheden futbolcu var. Kimseye kal da diyemiyorum, uzun zamandır maddi sıkıntıdalar. Fedakarlık yapın dediğim zaman onlar da haklılılar. Bugüne kadar hep onlar fedakarlık yaptık diyorlar. Haklı olarak kendi istikballerini düşünüyorlar" ifadelerini kullandı.

"ATEŞTEN GÖMLEK DEĞİL, ORTADA BİR TAKIM OLMADIĞI İÇİN YANMIŞ BİR GÖMLEK GİYDİM GİBİ GÖZÜKÜYOR"

Hakan Kutlu, 'Ateşten gömlek giydiniz mi?' sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi; "Ateşten gömlek tabiri şu şekilde olabilirdi. 15 maçta 6 puan almış bir takıma geldim. Bu altı puanı alan takımdan da 6 futbolcusu gitmiş bir takımın hocasıyım. Aynı takım devam etse ben ateşten gömlek giydim derdim. Ama şimdi ortada bir takım olmadığı zaman ben yanmış bir gömlek giydim gibi gözüküyor."

"AnkaraGÜCÜ CAMİASI VE İLERİ GELENLERİ BİR AN ÖNCE BİR ARAYA GELMELERİ GEREKİYOR"

Kutlu, "İçerdeki kalan futbolcular elde tutup, dış transferinde açılması gerekiyor. İlk hedefimizi başaramadık gibi gözüküyor. Eldeki futbolcuları tutamadık. Futbolcuların çoğu takımdan ayrılıyor. Aslında çok geç değil, bazı şeyleri yapmak için. Ligde puan varkı yok üstteki takımlar arasında. Bu takımı canlandırmak için Ankara harekete geçse, alacaklı olanlar borçları ertelese. Geçmişte bu kulüpte yöneticilik yapmış, başkanlık yapmış insanlar var. İş adamları kulübe el atmaları lazım. Ankaragücü'nün başına bir şey gelse alacaklı iş adamları abilerimiz bu paralarını alamayacaklar. En azından bu alacaklıların erteleme yapmaları lazım. Ankaragücü için kimin üzerine ne görev düşüyorsa, Melih Gökçek, Cemal Aydın, Ahmet Gökçek, Nevzat Karataş ve Osman Kolsuz gibi büyüklerimiz, bu camianın önde gelen isimleridir. Bu insanların bir an önce bir araya gelip, bu camiayı hareketlendirmeleri lazım. Görünen köy, kılavuz istemez diye bir ata sözümüz var. Yoksa Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'deki hayatını devam ettiremeyecek. Şu an takımdan kimler ayrılacak, kimler kalacak ona göre A2 Takımdan takviyeler yapacağız" diyerek Ankaragücü'nün düştüğü durumdan kurtulması gerektiğini berlirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title