Haberler

Ankaragücü'nde Aykan Atik Gitti, Kemal Kılıç Geldi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Ankaragücü’nde teknik direktör Aykan Atik ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımı Ankaragücü'nde teknik direktör Aykan Atik ile yollar ayrıldı. Takımın başına geçmişte Ankaragücü forması giyen Kemal Kılıç getirildi.

Ankaragücü Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, yaklaşık 1,5 yıldır takımı çalıştıran Aykan Atik ve yardımcıları ile karşılıklı görüşülerek yolların ayrıldığı belirtildi. Şu ana kadar elde edilen sonuçların, kan değişikliğini zorunlu kıldığının belirtildiği açıklamada, "Yönetim kurulu olarak sezona şampiyonluk parolası ile başladık ve bu doğrultuda transferler yaparak lige giriş yaptık. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda elde edilen sonuçlar, kan değişikliğini zorunlu kıldı. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda arzu ettiğimiz başarıyı yakalayıp, sezon sununda şampiyonluğa ulaşmak için yaklaşık 1,5 yıldır takımımızı çalıştıran teknik direktörümüz Aykan Atik ile yollarımızı ayırarak lige bundan sonra yeni bir teknik ekiple devam etme kararı aldık. En zor zamanımızda, kısıtlı kadro ile takımımıza pozitif futbol oynatan ve futbol kamuoyunun haklı takdirini kazanmamıza yol açan teknik direktörümüz Aykan Atik ve ekibine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz" denildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KEMAL KILIÇ

Yönetim kurulunun aldığı karar doğrulusunda, takımın başına eski futbolcu Kemal Kılıç'ın getirildiğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Beştepe Tesisleri'mizde başkanımız Mehmet Yiğiner ile görüşen Kemal Kılıç, takımımızın yeni teknik direktörü olarak sözleşme imzaladı. Takımımızın akşam yaptığı antrenmanı başkanımız Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte izleyen Kemal Kılıç, antrenman öncesi futbolcularımızla tanışarak kısa bir konuşma yaptı."

Yeni teknik direktör Kılıç ise, "Yuvama yeniden dönmekten dolayı mutluyum. Geçmişte Ankaragücü forması giyerken taşıdığım onuru ve gururu teknik direktör olarak geldiğim takımımda yeniden yaşamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Beklentilerin farkındayım. Tecrübeli oyuncular ve genç kardeşlerimle sezon sonu hep beraber şampiyonluğa ulaşacağız inşallah" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Yiğiner Kemal Kılıç Ankaragücü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title