Haberler

Ankaragücü, Mke ile Yemekte Buluştu

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu Gazi Fişek Fabrikası Lokali’nde düzenlenen yemeğe katıldı.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu Gazi Fişek Fabrikası Lokali'nde düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Yiğiner, yemekte yaptığı konuşmada MKE ile Ankaragücü'nün etle tırnak gibi olduğunun altını çizerek, yemeği organize eden MKE Kurumu Genel Müdürü İzzet Artunç ve genel müdür yardımcılarına teşekkür etti.

Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Yiğiner, MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve genel müdür yardımcıları M. Kadri Uyanık, Ahmet Demirdöğen, Hayrettin Özden, M. Sait Demirci ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

MKE Gazi Fişek Fabrikası Lokali'nde düzenlenen yemeğe Mehmet Yiğiner'in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tam kadro katıldı.

YİĞİNER: "ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Yiğiner, yemekte yaptığı konuşmada MKE ile Ankaragücü'nün etle tırnak gibi olduğunu vurgulayarak, " Ankaragücü, MKE ile özdeşleşmiş bir kulüptür. Sayın genel müdür İzzet Artunç, Ankaragücü'ndeki gelişmeleri takdir ettiğini söylüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Takımın havası çok güzel, birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. Fakat bu güzel gelişmelere rağmen bir gerçek var ki, Ankaragücü'nün maddi desteğe ihtiyacı var" dedi.

"BAŞARININ YANINDA CENTİLMEN OLMAYI AMAÇLIYORUZ"

Ankaragücü taraftarının 6 aydır kötü tezahüratta bulunmadığını hatırlatan Yiğiner, "Bizim amacımız başarının yanında centilmen de olmak. Taraftarımız bunu artık maçlarda yaptıkları tezahüratla da gösteriyor. Ankaragücü taraftarı maçlarda dile getirdiği tezahüratlarla farklı bir taraftar profili çiziyor. Taraftarımız, 90 dakika boyunca coşkulu bir şekilde takımını ateşleyen, güç veren bir destek sergiliyor. Futbolcularımız da sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadelesini yapıyor. Bu mücadele gücü ve kazanma azmi ile taraftarlarımızın da desteği ile layık olduğumuz yere, önce; PTT 1. Lig'e, ardından da süper lige çıkacağız" diye konuştu.

ARTUNÇ: "MKE, ANKARAGÜCÜ'NE TARİHİ BOYUNCA DESTEK OLMUŞTUR"

MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ise bu buluşmanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "1910'dan başlayan şanlı ve şerefli bir sürece sahip Ankaragücü'ne, MKE tüm tarih boyunca destek olmuştur, olmaya da devam etmektedir. Bizim manevi desteğimiz ve kısıtlı da olsa maddi desteğimiz başkalarına da örnek olmalıdır. Yeter ki sporcu arkadaşlarım sahada Ankaragücü ruhuyla gayret göstersinler. Önce başarı. İnanıyorum ki başarılarınızın sonucunda maddi imkanlar da artacaktır. Fakat her şey maddiyatla da olmuyor. Takım ruhu, bütünleşme, birleşme ve bir aile formasyonu oluşturmak başarının ilk aşaması. Bunu da bu akşam burada gördük. Bunun için sayın başkanımıza ve futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Başarı öncelikle sizlerin elinde. Seyirciyle bütünleşme çok önemli. Bütün kenti tekrar 19 Mayıs Stadyumu'na çekebilmekle mümkün. Ben bu gücün ve ruhun mevcut olduğuna inanıyorum. Büyük bir taraftar gücüne sahipsiniz. 2. yarının Ankaragücü'ne başarı getireceğine inanıyorum. Ankaragücü'nün yeri süper ligdir. Hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Artunç, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetimine takıma vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, sözlerini tamamladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Yiğiner Ankaragücü Mke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title