Haberler

Ankaralı Namık Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı "Ankaralı Namık" olarak bilinen Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Uğurlu'nun intihar etmiş olabileceği belirtiliyor.

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti. Oyun havaları ile adından söz ettiren Ankaralı Namık, şarkılarıyla ve katıldığı programlarla herkesin sevgisini kazanmıştı. Olayın intihar mı, yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği araştırılıyor.

İNTİHAR MI ETTİ

Olay akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Uğurlu bu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten 7. Kattan yere düştü. Ağır yaralanan Uğurlu, ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Ankaralı Namık, geçtiğimiz eylül ayında otomobiliyle Ankara'dan Çankırı'ya yaptığı yolculuk esnasında eşi Nebahat Uğurlu'yla birlikte ağır bir trafik kazası geçirmiş, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşmuştu.

ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi NamıK Uğurlu olan sanatçımız Ankaralı Namık ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır. Ankaralı Namık aslen Muş'ludur. Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankaralı Namık Keçiören Seyhan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (369)

mhpli:

Türküm oyum hdp ye

29
138
yanıtYanıtla
66Yozgat:

Oylar HDP ye

55
79
yanıtYanıtla
AMED21:

Sırf hdp sol şeytan partisi barajı gecmesin diye oyum AK PARTİ

78
45
yanıtYanıtla
Egemen:

Rahmetli rakıyı susuz içerdi..

114
8
yanıtYanıtla
karapence:

Ankara da bombayi patlatan PKK bu sefer Ankarali Namiki balkondan atarak ikinci bir bomba patlatmistir..kesin bu onlarin isidir..

9
100
yanıtYanıtla
çankırılı kürt:

allah rahmet eylesin ama oylar kesinlikle hdp ye hdp özgürlüğün partisidir. alevi sünni suryani solll un partisidir. eşcinsellerin haklarını bile savunan chpden daha keskin savunan partidir. her dile dine ırka ve cinsiyete eşit davranan açık kapalı çarşaflı çarşafsız herkese eşit mesafededir. hdp hümanisttir. avrupanın en çok desteklediği parti buyuzden hdp dir. hdp anlaşılırsa hdp türkiye partisidr

66
41
yanıtYanıtla
Hoost:

Kısaca teroristtir desene sen suna

yanıt5
yanıt1
Fatma:

Cankirili kürt olmaz cankiridan vatan hainide cikmaz isim basligini degistir

yanıt1
yanıt0
HDP30:

YAŞASIN KÖTÜLÜK YAŞASIN HDP

9
93
yanıtYanıtla
akpliMobil-ANDROID:

ulkemiz icin oylar akpye

57
39
yanıtYanıtla
Tüm 369 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title