Haberler

Ankara Kalkınma Ajansının Düzenlediği '2. Ankara Fotoğraf Yarışması' Başvuruları Başladı

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara’nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtan, yöresel değerlerimizin ön plana çıkartılmasını amaçlayan ‘2. Ankara Fotoğraf Yarışması 2015’ başvuruları 25 Nisan tarihi itibariyle başladı.

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtan, yöresel değerlerimizin ön plana çıkartılmasını amaçlayan '2. Ankara Fotoğraf Yarışması 2015' başvuruları 25 Nisan tarihi itibariyle başladı.

Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilecek yarışmada, Ankara'nın kültürel ve tarihi yönlerinin yanı sıra, yöresel değerlerinin de ön plana çıkacağı fotoğraflar değerlendirilecek. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada yarışma, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olacağı bildirildi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 25 Ekim 2015 tarihine kadar çektikleri fotoğrafları göndermeleri gerektiği bildirilen açıklamada, katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya ilişkin detayların ajansımızın web sayfasından ulaşılabileceği belirtildi.

Sonuçlar, seçici kurul değerlendirmesinin ardından basın yoluyla ve www.ankaraka.org.tr ile www.tfsf.org.tr adreslerinden duyurulacağı bildirilen açıklamada, yarışmayla ilgili şu detaylar bildirildi:

"Birinci olan yarışmacı 5 bin, ikinci olan 3 bin, üçüncü olan yarışmacı da 2 bin lira ödül kazanacak. Yarışmada mansiyon kazanan yarışmacılara ise 500 lira ödül verilecek. Yarışmada ayrıca en fazla 35 eser de sergilenmek üzere seçilecek. Sergilenmeye hak kazanan fotoğraflara ise 100 lira ödül verilecek."

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, yarışmayla ilgili yaptığı açıklamada Ankara'nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtacak, yöresel değerlerini ön plana çıkartacak, kaybolmaya yüz tutmuş değerlerin yeniden canlanmasını sağlayacak olan 2. Ankara Fotoğraf Yarışmasının Ankara tanıtımına olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Şayık, "Yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi ve etkili tanıtım çalışmalarının yapılması, Ankara turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi bakımından çok önemlidir. Ankara Kalkınma Ajansı, bu çerçevede çok özel bir fotoğraf yarışmasına daha imza atıyor. Bu yıl düzenleyeceğimiz yarışmayla temel hedefimiz, Ankara'ya kültür ve tarih tarafından bakarak Ankara'nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtan fotoğrafların ortaya çıkartılması olacaktır. Geçen yıl düzenlediğimiz Ankara Fotoğraf Yarışması'nda bin 230 fotoğraf değerlendirilmişti. Bu yıl, katılımın ve çeşitliliğin daha yoğun olmasını umuyoruz. Ankara'nın kültürel ve tarihi çeşitliliğinin iç içe yansıtılacağı yarışmamıza ilgili tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yarışmayla ilgili son katılım tarihi 25 Ekim olduğu, detaylı bilgiye ise http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay_bilgi.asp's=147'den ulaşılabileceği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title